Guma antistres, o realitate

Trăim într-o lume în care oboseala și stresul fac parte din viața noastră și ajungem să căutăm metode prin care să scăpăm de acestea.

Acum există o gumă de mestecat care ajută la reducerea stresului, la furnizarea de energie pentru orgnism şi la depăşirea oboselii.

Studenţii de la Institutul Politehnic Naţional (IPN) din Mexic, Lesly Figueroa Santos, Brenda Hernández Velasco și Mario López Luis, au inventat acest produs ce conține ginseng, un antioxidant natural care luptă împotriva formării radicalilor liberi care provoacă îmbătrânirea celulară.

Sursa foto: www.rador.ro

Guma se numește ”Cofee Gin” și este potrivită potrivit pentru persoanele peste 18 ani care au un consum mare de energie, nu dă dependenţă şi nu are reacţii adverse. Este o alternativă pentru cei care doresc să renunțe la băuturile energizante, care au un conţinut ridicat de îndulcitori şi compuşi care produc efecte secundare.

Guma de mestecat include cofeină şi ginseng în cantităţi mai mici decât cele recomandate oficial.

Cofee Gin nu conţine compuşi care modifică sistemul nervos, cum ar fi taurina, iar procesul său de producţie este foarte economic.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.