Horoscop de weekend, 25 – 26 august

București FM îti oferă predicțiile astrologice.

Horoscop de weekend, 25 – 26 august

BERBEC
Familia va fi în centrul atenției în aceste zile. O să stați foarte mult în compania rudelor și o să luați parte la activități distractive, menite să vă apropie și mai mult.

TAUR
Aveți multă treabă, chiar dacă este weekend și vă așteptați la ceva mai multă relaxare. O să depuneți un efort suplimentar, însă stați liniștiți, pentru ca veți fi recompensați.

GEMENI
Un weekend pe care îl așteptați de ceva timp, pentru că urmează să faceți o deplasare în afara orașului. Vă comportați precum un copil care se pregătește de o excursie, pentru că la destinație vă așteaptă multe surprize.

RAC
Weekend-ul vine cu o veste excelentă din punct de vedere personal. Nu este exclus să primiți niște bani pe care îi așteptați de mai mult timp și care vă vor ajută să finanțați un proiect important pentru familie.

LEU
Ceva vă face să fiți mai retrași weekend-ul acesta și să îi lăsați pe alții să iasă în evidență. Vă conectați la o sursă de energie care o să vă ajute în perioada următoare. Duminică nu vă așteptați la prea multă odihnă.

FECIOARĂ
Un eveniment important în familie vă va arăta cât de mult însemnați pentru cei dragi. Va fi un weekend pe cinste.

BALANȚĂ
Lăsați grijile în weekend-ul acesta și faceți numai ceea ce vă face plăcere. În ultima vreme v-ați ocupat doar de muncă și prieteni și nevoile voastre le-ați lăsat pe ultimul loc. Realizați că voi sunteți cei mai importanți și trebuie să luați asta în serios.

SCORPION
Nativii acestei zodii se ocupă de viața socială. Evenimentele recente v-au arătat cine vă sunt prietenii adevărați, iar acum este momentul să dați cărțile pe față.

SĂGETĂTOR
Se pare că o să vă permiteți, în sfârșit, unele lucruri pentru care nu vă ajungeau banii, dar acum s-au găsit soluții. O sursă de câștig neașteptată vă aduce zâmbetul pe buze weekend-ul acesta.

CAPRICORN
Sunt zile excelente sub toate aspectele pentru voi. Deși e weekend, e momentul perfect să puneți bazele unei afaceri și să vă faceți planuri pe termen lung.

VĂRSĂTOR
Situația financiară s-a îmbunătățit în ultimele săptămâni, așa că în acest weekend nu există o răsplată mai bună decât câteva zile departe de zgomotul orașului. Relația cu persoană iubită decurge excelent.

PEȘTI
Prezența voastră face bine unor persone care nu sunt în cele mai bune toane și demonstrați că sunteți un prieten de nădejde. Atitudinea voastră este menită să îi facă până și pe cei mai posomorâți dintre oameni să zâmbească.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.