Lucrări de modernizare pe Magistrala 2, stația Pipera

Metrorex și-a propus să îmbunătățească condițiile de circulație a trenurilor. Lucrările vor avea loc în perioada 31 august – 3 septembrie.

Personalul specializat va lucra non stop pentru a reduce la minimum disconfortul călătorilor.

În perioada lucrărilor de modernizare circulaţia trenurilor se va reorganiza astfel:

metropotam.ro

Vineri, 31 august, călătorii care vor circula pe Magistrala 2 (Berceni- Pipera şi retur), vor coborî în stația Aurel Vlaicu și, de pe același peron, vor lua un alt tren de la aceeași linie sau de la linia vecină, pentru continuarea călătoriei. Menționăm că, la orele cu vârf de trafic, intervalul de circulație între trenuri pe tronsoanele Berceni – Aurel Vlaicu – Berceni va fi de 5-6 minute respectiv 8-9 minute în restul zilei. Pe tronsoanele Aurel Vlaicu – Pipera – Aurel Vlaicu, intervalul de succedare a trenurilor este de 10 minute la orele cu vârf de trafic și de 16 minute în restul zilei.

În perioada 1 – 2 septembrie (sâmbătă și duminică), călătorii care vor circula pe Magistrala 2 (Berceni- Pipera şi retur) vor coborî în stația Aviatorilor și vor lua un alt tren de la aceeași linie, pentru continuarea călătoriei. Pe tronsoanele Berceni – Aviatorilor – Berceni, intervalul de succedare a trenurilor va fi de 8 minute. Pe tronsonul Aviatorilor – Pipera – Aviatorilor, intervalul de succedare a trenurilor va fi de 16 minute.

Călătorii vor fi permanent informați prin sistemul de sonorizare din trenuri, dar și din stații.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.