Spectacolul ”Conu’ Leonida faţă cu reacţiunea”, în premieră la Unteatru

Sursa foto: „Conu' Leonida față cu reacțiunea” de I.L. Caragiale/facebook

Spectacolul ”Conu’ Leonida faţă cu reacţiunea”, în regia tânărului Florin Liţă, va fi prezentat în premieră, vineri, la Sala Mică de la Unteatru, de la ora 19:30, în cadrul stagiunii de vară.

Spectacolul lui Florin Liţă actualizează textul clasic al lui I.L. Caragiale cu ajutorul personajelor interpretate de Cristina Casian (Safta), Florina Gleznea (Efimiţa) şi Ionuţ Grama (Conu’ Leonida) şi al scenografiei semnate de Răzvan Bordoş, care a fost gândită ca al patrulea personaj-kitsch al piesei.

Sursa foto: „Conu’ Leonida față cu reacțiunea” de I.L. Caragiale/facebook

Regizorul oferă o montare care dovedeşte că dramaturgul român din secolul trecut rămâne mereu actual.

”Mi-am promis, după Gala HOP de anul trecut, să fac tot ce mai rămâne de făcut în meseria asta, după reţeta un strop de fericire, un gram de iubire, un kil de echilibru şi teatru cât încape. Iar la Sala Mică de la Unteatru încape mult teatru”, a declarat Florin Liţă.

Biletele pentru spectacolele din august de la Unteatru sunt în vânzare pe platformele specializate, iar detaliile sunt disponibile pe unteatru.ro. Rezervările se pot face prin sms la 0721 268 516 sau email la rezervari@unteatru.ro , specificând numele, data, spectacolul şi numărul de locuri.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.