Rod Stewart concertează la Zilele Bucureștiului

Foto: redbrick.me

În luna septembrie, un maraton cultural de excepție va marca două evenimente importante din istorie: aniversarea a 559 de ani de la prima atestare documentară a Bucureștiului, precum și împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, fiind un prilej de sărbătoare atât pentru bucureșteni, cât și pentru turiștii din țară și din străinătate.

Astfel, în perioada 21 – 23 septembrie, Primăria Capitalei organizează în Piața Constituției un program cultural grandios.

Evenimentul va fi deschis pe 21 septembrie cu un concert extraordinar al maestrului Gheorghe Zamfir, cel mai important virtuoz al naiului din toate timpurile.

Invitat special în cadrul concertului extraordinar, artistul francez Enrico Macias se alătură maestrului Gheorghe Zamfir pentru un duet de excepție.

În cea de-a doua zi a maratonului cultural va avea loc finala celei de-a V-a ediții a evenimentului iMapp Bucharest – unul dintre cele mai mari show-uri de 3D video-mapping din lume, un concurs internațional care aduce design-ul, arta contemporană și spectacolul direct pe fațada de 23.000 de metri pătrați a Palatului Parlamentului.

Tema ediției din acest an este dedicată Centenarului Marii Uniri: Albastru. Galben. Roșu. Un secol de modernitate în România.

Înaintea concursului de 3D video-mapping, pe scena din Piața Constituției va urca trupa britanică HURTS. În deschidere va concerta trupa românească de rock alternativ The Mono Jacks.

Rod Stewart va concerta pentru prima dată după 23 de ani în România, pe 23 septembrie, în Piața Constituției din Capitală.

Concertul va încheia seria celor trei evenimente dedicate aniversării a 559 de ani de la prima atestare documentară a Bucureștiului și celebrării Centenarului Marii Uniri.

În deschidere va urca pe scenă trupa VUNK, una din cele mai îndrăgite formații de pop-rock din România.

Accesul la toate evenimentele din Piața Constituției este gratuit și se face, în fiecare dintre cele trei zile, începând cu ora 17.00.

 

 

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.