Lucrările pe A3 continuă

Lucrările de reparații la partea carosabila, de pe A3 București – Ploieşti, continuă. Până pe 30 august, se asfaltează între kilometrii 14 (centura București) și 26 (Moara Vlăsiei). Din această cauză, circulația este restricţionată alternativ pe câte o bandă a fiecărui sens.

Se menţin în continuare cu circulaţia întreruptă, îngreunată şi restricţionată, ca urmare a precipitaţiilor abundente din perioada recentă, care au dus la acumularea de aluviuni pe suprafaţa carosabilă, următoarele tronsoane de drumuri naţionale.

Drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă:

  • DN 2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de peste râul Suceava, în judeţul Suceava;
  • DN 2L, în localitatea Soveja, în judeţul Vrancea;
  • DN 11B, în zona localităţii Cătruşa, în judeţul Covasna;
  • DN 73D, între localităţile Boteni şi Suslăneşti, din judeţul Argeş.

Drumuri naţionale cu circulaţia îngreunată:

  • DN 12B, în zona localităţii Slănic-Moldova, în judeţul Bacău;
  • DN 15B, în localităţile Petru Vodă şi Stânca, din judeţul Neamţ;

Drumuri naţionale cu circulaţia restricţionată:

  • DN 17A, în localitatea Vatra Moldoviţei, judeţul Suceava, pe podul de peste râul Moldoviţa, sunt instituite restricţii de viteză (30 km/h) şi de tonaj (maxim 7,5 tone), iar circulaţia se desfăşoară pe un singur fir, alternativ.

De asemenea, circulaţia feroviară pe secţia de caleferată 403 Braşov – Întorsura Buzăului este oprită pe raza localităţii Budila, din judeţul Braşov, după ce podul feroviar din localitate a fost afectat de viituri.

Traficul feroviar este oprit şi pe Magistrala 900 Caracal – Craiova, pe raza localităţii Cârcea (judeţul Dolj), ca urmare a terasamentului afectat din cauza deraierii unui tren de marfă la kilometrul feroviar 200+200 de metri.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.