Cinci sfaturi pentru un mediu de lucru mai plăcut

Studiile au arătat că mai mult de jumătate din femeile din întreaga lume sunt nemulțumite de locurile lor de muncă, venituri, colegi și alte segmente care alcătuiesc viața lor de zi cu zi la muncă. În cazul în care demisia sau schimbarea locului de muncă nu reprezintă o opțiune, încercați următoarele cinci sfaturi pentru a face mediul de lucru cât mai uşor de tolerat sau chiar mai plăcut.

Nu vă mai bârfiţi colegii

Sursa foto: www.cariereonline.ro

Bârfirea superiorilor sau a altor colegi este toxică și vă face rău în primul rând vouă. Bârfa cu colegii și frecventele conversații pesimiste vă fac rău şi ucid orice dorinţă de progres, și tu vei deveni mai supărată și tensionată din cauza că opinia ta proastă despre cineva ar putea ieşi la lumină în orice moment.

Gândiți-vă la aspectele pozitive ale muncii voastre

Cu siguranță există un motiv, pe lângă cel financiar, pentru care v-ați decis exact pentru a lucra la acel loc de muncă. Gândiți-vă bine şi scrieţi pe pe o bucată de hârtie toate lucrurile bune pe care le aduce activitatea pe care o desfăşuraţi în prezent.

Răsplătește-te

În fiecare seară înainte de culcare luați în considerare de ce sunteți recunoscători. Dacă finalizați cu succes acest antrenament mental, răsplătați-vă cu un o zi relaxantă la spa sau cu ce vă doriți.

Găsiți o provocare la locul de muncă

Găsiți o lucrare pe care o puteți realiza sau reconsideraţi modul în care vă puteți actualiza locul de muncă existent. Superiorii voştri vor fi plăcut surprinși și, în curând, puteți fi surprinși şi voi de o creștere a venitului sau de o promovare.

Vă găsiţi un hobby

Fie că este vorba despre învățarea unei limbi străine sau Pilates, de exemplu, pasiunea de a face poze, şi sunteți conștienți de faptul că după muncă urmează câteva ore pe care le veţi dedica ca să vă cunoaşteţi mai bine și să descoperiţi ceva nou și interesant.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.