Guess Who și raku x romaN, concert pe Dâmbovița

Academia Rowmania anunță un nou eveniment pe apă: sâmbătă, pe 25 august, de la 19:30, raku x romaN și Guess Who fac Dâmbovița sa vibreze de pe scena plutitoare, din zona Unirii, lângă Biblioteca Națională a României.

raku x romaN prezintă pentru prima dată în concert albumul intitulat „cuartalu’ raze” lansat online în luna mai a acestui an. Ambii artiști au o îndelungă activitate muzicală în hip hop-ul autohton. ”cuartalu’ raze” este formula actuală prin care cei doi vor să aducă publicului o muzică rap la intersecția dintre vechi și nou, avansând în ceea ce au pornit cu mult timp în urmă.

GuessWho va încinge Dâmbovița cu hit-urile sale. De-a lungul timpului, a reușit să spargă barierele stilistice ale hip-hop-ului romanesc, venind cu un sound fresh, adresându-se în special publicului deschis și capabil să accepte evoluția sound-urilor ce domină în acest moment scena internațională.

Concertul poate fi ascultat de pe mal sau de pe apă; din caiac, canoe, de pe placa de SUP sau chiar de pe plută, iar echipa Academiei Rowmania poate pune la dispoziție canotci și SUP-uri doritorilor.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți în evenimentul de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/300696770508367/.

Vino sambata seara pe Dambovita sa ii asculti pe raku x romaN și Guess Who chiar de la nivelul apei!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.