Horoscop marți 21 august

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 21 august

BERBEC
Pentru voi este o zi în care ieșiți din tipare, indiferent prin ce metodă: prin îmbrăcăminte, prin comportament, prin idei mai neobișnuite. Un stil nonconformist vă ajută să câștigați încredere în voi.

TAUR
Legați noi prietenii astăzi cu persoane la care nu v-ați fi gândit niciodată. Chiar dacă nu simțiți că sunteți pe aceeași lungime de undă, o discuție sinceră vă poate arăta că aveți și puncte în comun.

GEMENI
Viața socială ia o turnură interesantă pentru voi. Sunteți mult mai activi și se vede o îmbunătățire a relațiilor cu cei din jur. Este posibil să reluați legătura cu un vechi prieten.

RAC
Trebuie să analizați foarte bine sentimentele față de o persoană apropiată. În ultima vreme ideile voastre sunt diferite și nu prea mai aveți subiecte de interes comune.

LEU
Nu vă grăbiți atunci când vine vorba despre o decizie ce vă poate afecta viitorul. Faceți un pas notabil doar atunci când simțiți că este cazul și nu pentru că se pune presiune pe voi.

FECIOARĂ
Aveți chef de o călătorie. Considerați că este nevoie urgent de o plecare din oraș. Simțiți că doar așa vă puteți încărca bateriile.

BALANȚĂ
Ziua se anunță a fi interesantă pe plan sentimental. Fie reaprindeti flacăra cu partenerul de viață, fie, dacă nu aveți pe nimeni, mergeți la o întâlnire promițătoare.

SCORPION
Partea financiară contează mai mult pentru voi în aceste zile, dar pe de altă parte o să fiți liberi să cheltuiți niște bani pe care i-ați câștigat cu greu.

SĂGETĂTOR
Indiferent de decizia pe care o luați astăzi, asigurați-vă că este luată cu sufletul. Dacă veți fi împăcați cu voi, totul o să pară mult mai ușor. Altfel, o să simțiți o neliniște care nu vă va da pace.

CAPRICORN
Ziua se anunță una banală la locul de muncă. Aici nu se va întâmpla nimic senzațional, dar acasă lucrurile vor fi total diferite, pentru că partenerul de viață vă pregătește o surpriză.

VĂRSĂTOR
Orgoliul vă împiedică să vă recunoașteți greșelile. Considerați că nu aveți nicio parte de vină, dar dacă nu analizați cu atenție situația, riscați să pierdeți pe cineva important din viața voastră.

PEȘTI
Încercați să stați mai mult în compania prietenilor pentru a vă încărca cu energie pozitivă. Aveți nevoie de așa ceva acum după ce ați întâmpinat câteva probleme la birou.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.