Horoscop luni 20 august

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 20 august

BERBEC
Astăzi, mai mult că oricând, sunteți dornici să acumulați informații noi. Astfel veți reuși să vă aflați la locul potrivit și momentul potrivit pentru un câștig financiar substanțial.

TAUR
Ziua începe cu un drum urgent sau cu o sarcină care implică multă responsabilitate. Fiți curajoși, îndrăzneți și dozați-vă bine energia.

GEMENI
Faptul că sunteți puși pe o listă cu oameni care răspund de proiecte importante vă face să fiți mândru de voi, iar cei din jur vă vor aduce multe laude.

RAC
Există o mare probabilitate ca în viața voastră să apăra o persoană care ulterior să devină foarte apropiată. Mare atenție la ce spuneți sau ce decizii luați astăzi pentru că vă pot afecta viața pe termen lung.

LEU
Ziua se va dovedi a fi destul de stresantă și cu replici acide, dacă nu vă faceți timp pentru a clarifica nelămuririle unui coleg de muncă. Chiar dacă o să fie nevoie de câteva ore, vă veți ușura munca din viitor.

FECIOARĂ
Dați dovadă de un romantism excesiv și partenerul de viață este uimit de comportamentul vostru. Va fi o zi specială pentru viața de cuplu, iar seara se anunță interesantă.

BALANŢĂ
Șansa este de partea voastră.  Aveți ocazia să faceți ceva la care alții doar visează. Profitați de ceea ce vi se oferă și petreceți puțin timp de calitate cu persoanele dragi.

SCORPION
Colaborați foarte bine cu cei din jur și muncind în echipă o să ajungeți la un nivel maxim în ceea ce faceți. O să aveți parte de câteva satisfacții.

SĂGETĂTOR
La serviciu nu se va întâmpla nimic ieșit din comun, iar cei de acasă au grijă să nu vă supere. Va fi o zi liniștită.

CAPRICORN
Dispuneți de multă energie și această atitudine o să vă ajute să duceți la bun sfârșit ceea ce aveați în lucru de mult timp. Șefii puneau presiune pe voi, așa ca a venit vremea să puneți punct.

VĂRSĂTOR
Mai energici ca niciodată, sunteți hotărâți să finalizați un proiect care vă va aduce satisfacții materiale. Important este să evitați discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață și să dați dovadă de mai multă răbdare.

PEŞTI
Aveți extrem de multă treabă, însă parcă nu vreți să vă apucați. Nu uitați că dacă începeți mai repede, terminați în timp util că să ajungeți unde trebuie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.