Simona Halep este în sferturi la Cincinnati

La mai puţin de o săptămână, jucătoarea noastră a reîntâlnit-o pe Ashlegh Barty, cea pe care o învinsese cu 6-4, 6-1 în semifinalele turneului Rogers Cup de la Montreal. Şi de această dată liderul mondial s-a impus tot în două seturi cu 7-5, 6-4.

La fel ca şi în confruntarea din Canada, primul set a fost unul extrem de echilibrat. Ritmul jocului a fost unul alert, iar risipa de energie şi loviturile din alergare ale ambelor jucătoare au creat un spectacol sportiv de înaltă calitate. Spre finalul setului, la 5-5, Simona a apăsat mai mult pe lovituri, le-a poziţionat mult mai bine şi a închis punctele în favoarea ei de fiecare dată când s-a ivit ocazia. Din nou stăpânirea de sine şi experienţa i-au dat câştig de cauză sportivei din România, care şi-a trecut în cont primul set cu 7-5.

În manşa a doua, jucătoarea din Statele Unite pare mai motivată şi mai sigură pe lovituri şi reuşeşte să se desprindă la 2-0. Eleva lui Darren Cahill nu pare dispusă să joace un al treilea set, revine în joc, egalează la 2, pentru ca apoi să ducă scorul la 4-2.
Barty reuşeşte să se apropie la 4-3, dar Simona îşi menţine serviciul şi scorul devine 5-3, pentru ca apoi sportiva din Constanţa să închidă şi setul doi în favoarea ei cu 6-4.

La noapte în jurul orei 4, ora României, Simona Halep o întâlneşte în sferturile turneului de la Cincinnati pe ucrainianca Lidia Tsurenko.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.