Horoscop joi 16 august

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 16 august

BERBEC
Deși ritmul de muncă e unul susținut, iar până acum rezultatele s-au încăpățânat să nu apăra, soarele vă ieși curând și pe stradă voastră. Priviți cu răbdare și încredere spre viitor.

TAUR
Un câștig financiar se conturează exact când nu vă așteptați. Deși nu duceați neapărat lipsă de bani, vine într-un moment în care simțeați oricum nevoia unei vacanțe, așa că planurile se schimbă.

GEMENI
Astăzi stați cu ochii pe ceas, așteptând să plecați cu partenerul de viață într-o mică excursie.  Se anunță mici achiziții, pentru plăcerea proprie.

RAC
Încercați să lucrați în liniște, singuri. Nu căutați recompense sau laude, chiar dacă ați făcut ceva extraordinar. Încercați să faceți ceva pentru ceilalți, fără să așteptați nimic în schimb.

LEU
Se ivesc noi oportunități, vedeți unele lucruri pe care până acum le-ați trecut cu vederea. E bine să comunicați, să împărtășiți entuziasmul și să fiți recepetivi la dorințele celorlalți.

FECIOARĂ
A venit momentul să vă relaxați și să vă liniștiți puțin sufletul. Profitați de clipele libere și puneți-vă ordine în gânduri.

BALANŢĂ
Aveți o atitudine pozitivă, care o să vă ajute foarte mult în ceea ce o să faceți astăzi. Nu v-ați pierdut încrederea, iar ambiția de care o să dați dovadă vă va aduce în punctul sperat.

SCORPION
Vă mândriți cu rezultatele din ultima perioadă și chiar aveți cu ce. Important este să nu întreceți măsură și să nu exagerați cu lauda de sine.

SĂGETĂTOR
Aveți planuri mari de viitor și pentru acestea aveți și sprijinul familiei. Entuziasmul vă ajută să vă atingeți mai repede țelurile.

CAPRICORN
Romantismul vă împinge să faceți lucruri aparent nebunești pentru persoană iubită. Va arătați iubirea prin gesture vizibile și clare.

VĂRSĂTOR
Vă bucurați de prieteni care vă acordă sprijinul lor necondiționat. O persoană din anturaj vă poate inspira să faceți o schimbare, care va veni exact la momentul potrivit în viața voastră.

PEŞTI
Sunteți convinși că doar voi aveți dreptate și alegeți calea cea grea, când cei din jur vă oferă soluția salvatoare. Nu este momentul potrivit pentru orgolii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.