Horoscop miercuri 15 august

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 15 august

BERBEC
Dispuneți de câteva oferte de vacanță tentante și nu vă mulțumiți cu puțin. Vreți și mai mult și, de aceea, s-ar putea să întâmpinați dificultăți în luarea unei decizii.

TAUR
Este o zi perfectă pentru a face puțină publicitate noului vostru proiect. Reclamă este cheia reușitei și nu stați pe gânduri.

GEMENI
Așteptați de multă vreme un semn, un telefon sau un email importat, iar acum apare. V-ați pierdut speranța, dar uite că realitatea vă ia prin surprindere.

RAC
Acceptați să luați parte la un eveniment, o activitate nouă pentru voi. O să fiți surprinși și acum știți ce o să faceți în weekendu-rile care vor veni.

LEU
Vă pregătiți ca în curând să plecați la drum. Dacă este în interes de muncă, nu vă aștepți la ceva spectaculos. Pe de altă parte, dacă este vorba despre concediu, sunteți cu sufletul la gură.

FECIOARĂ
Visați un premiu, o funcție sau pur și simplu sunteți interesați de ceva ce a atras atenția și altor persoane. Intrați într-o competiție și nu vă opriți până nu câștigați.

BALANŢĂ
Aveți nevoie de mai mult optimism în viața voastră, pentru că ați intrat într-o perioadă în care vi se pare că toată lumea are ceva cu voi. Este un semn că este momentul pentru o pauză.

SCORPION
Aveți la îndemână toate ingredientele pentru o zi de succes. Norocul va fi de partea voastră astăzi.

SĂGETĂTOR
Munca nu este un obstacol pentru voi, dar astăzi nu aveți chef de nimic și numărați minutele până când o să terminați programul. Vestea bună este că seara o să vă întâlniți cu oameni dragi.

CAPRICORN
Trebuie neapărat să fiți mai puternici în fața cerințelor celorlalți și să nu cedați șantajului sentimental. Cineva încearcă să vă aducă într-un anumit punct în care nu vreți să ajungeţi.

VĂRSĂTOR
Ați acceptat prea multe sarcini și acum a venit momentul să spuneți stop, pentru că nu le mai puteți face față. Vorbiți deschis cu oamenii înainte să faceți ceva greșit.

PEŞTI
Investiți o sumă destul de mare în ceva ce considerați că o să vă aducă multe câștiguri. Rezultatele nu vor întârzia să apară .

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.