Liderul mondial şi încurajările suburbane din finala de la Rogers Cup

Simona Halep a câştigat pentru a doua oară turneul Rogers Cup de la Montreal şi a demonstrate lumii întregi de ce este lider mondial. A fost din nou un meci greu cu Sloane Stephens, cea pe care jucătoarea noastră o învingea acum câteva luni în finala de la Roland Garros.

Din păcate pe parcursul finalei de la Montreal, în mai multe momente când Simona ar fi avut nevoie de încurajări din tribune, câteva ,,nevertebrate” au viciat atmosfera unei finale a sportului alb, cu scandări preluate din latrina societăţii românesti din ultimele zile, m..e Dragnea, m..e PSD. Comportamentul suburban al acelor indivizi, care cred că astfel de cuvinte sunt mişto şi la modă ca pe stadioanele de fotbal din România, au creat o atmosferă penibilă pentru tricolor şi pentru imaginea României, pe parcursul unei finale de tenis, sport în care mârlănia şi lipsa de educaţie nu au ce căuta.

Prima rachetă a României a fost vădit incomodată pe parcursul meciului de acele scandări suburbane şi numai caracterul, educaţia şi voinţa de a învinge, au ajutat-o până la urmă să-şi adjudece din nou trofeul.
La festivitatea de premiere, Simona Halep a ţinut să-i admonesteze elegant pe cei care au strigat ca pe maidan cuvintele obscene din timpul meciului. ,,Aş vrea să spun câteva cuvinte în limba română pentru românii din tribune. Vă mulţumesc pentru susţinere şi, celor care s-au comportat altfel decât trebuie, le transmit să nu mai facă asta data vitoare şi să respecte această arenă deosebită”, a spus Simona, vizibil supărată pe gestul conaţionalilor ei.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.