Horoscop marţi 14 august

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 14 august

BERBEC
Se anunță o zi aglomerată, dar și plină de satisfacții. La amiază o să aveți parte de un moment în care o să simțiți că nu mai puteți, dar o să vă puneți repede pe picioare.

TAUR
Nu sunteți adepții schimbărilor radicale, dar considerați că acum este momentul pentru așa ceva. Înainte să puneți totul în practică cântăriți foarte bine variantele pe care le aveți.

GEMENI
Puneți bazele unei afaceri sau pentru un proiect ce vă aduce multe avantaje, printre care și unele bănești. După ce primiți banii ar fi bine să îi puneți bine pentru concediu.

RAC
Aveți parte de activități care vă solicita creativitatea și imaginația astăzi. Cu răbdare puteți găsi soluții pentru orice situație ivită.

LEU
Vă pregătiți pentru un moment important în viața voastră. Fie că e vorba despre serviciu sau familie, vă veți simți cu adevărat împliniți.

FECIOARĂ
Plecați la drum încă de la prima oră, iar traficul vă dă bătăi de cap. O să ajungeți cu întârziere la destinație, dar peisajul vă face să uitați de orice neplăcere din timpul deplasării.

BALANŢĂ
Planurile pe termen lung sunt greu de construit, așa că pentru moment ar fi bine să învățați să vă bucurați de micile realizări. Persoana iubită vă oferă tot sprijinul.

SCORPION
Există posibilitatea să primiți mici atenții din partea oamenilor pe care i-ați susținut și ajutat de-a lungul timpului. Faptul că sunteți apreciați vă va da o stare de bine.

SĂGETĂTOR
Ați luat o decizie, dar o regretați în primele minute după ce ați comunicat-o și celorlalți. Din fericire, vi se acordă a doua șansă. Profitați de aceasta și nu îi dezamăgiți pe cei care au avut încredere în voi.

CAPRICORN
Faceți un plan detaliat pentru ceea ce urmează să faceți în zilele ce vin. Vreți să îl respectați întocmai, iar rudele vă vor ajută să vă puneți în aplicare ideile.

VĂRSĂTOR
Ceva nu iese cum vreți, dar treceți repede peste acest aspect și vă concentrați pe ceva ce are șanse de reușită, chiar dacă nu se află în topul vostru cu preferințe.

PEŞTI
Adoptați o tactică diferită față de modul în care aţi procedat până acum şi o să fiți surprinși să aflați că dă roade chiar mai repede decât aţi crezut.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.