Simona Halep este din nou regină la Rogers Cup

Prima rachetă a României reuşeşte să se impună în finala turneului de la Rogers Cup de la Montreal. Simona Halep a câştigat în fata americancei Sloane Stephens în trei seturi cu 7-6(5), 3-6, 6-4.
Primul set a fost unul care nu ar fi trebuit urmărit de cardiaci. Simona a condus cu 4-1, a fost egalată la 4, a servit apoi pentru set la 5-4, a salvat două mingi de set în tie break, pentru ca în final să-şi adjudece prima manşă în prelungiri la 5.

În setul doi ceea ce era de aşteptat s-a întâmplat. Jucătoarea noastră a cedat fizic, cele patru meciuri jucate şi câştigate în 48 de ore la turneul din Canada, meciuri programate de ,,râtanii” care organizează Rogers Cup şi care parcă au vrut să o sleiască de puteri pe Simona şi-au spus cuvântul. Sportiva din Constanţa nu a mai fost la conducerea jocului, iar forţa şi psihicul româncei au fost în scădere. Americanca în schimb parcă a zburdat pe teren şi ceea ce era firesc s-a întâmplat, a câştigat setul doi cu 6-3 şi a trimis partida în decisiv.

În ultimul set, eleva lui Darren Cahill porneşte foarte bine şi se distanţează destul de repede la 2-0, dar Stephens revine şi egalează la 2. Prima rachetă a lumii gestionează mai bine momentele importante ale jocului şi se distanţeată la 5-2. Simona are din nou un moment de cădere, ratează trei mingi de meci şi îi permite americancei să se apropie periculos la 5-4. Jucătoarea noastră are totuşi puterea să se concentrează pe propriul serviciu şi îşi trece rapid în cont şi decisivul cu 6-4.
Astfel, liderul mondial îşi trece în cont pentru a doua oară turneul Rogers Cup , după ce în 2016 reuşise aceeaşi performanţă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.