Horoscop luni 13 august

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 13 august

BERBEC
Faceți bilanțul resurselor financiare și ajungeți la concluzia că este important să cheltuiți mai puțin, pentru că se anunță câteva evenimente costisitoare în perioada următoare.

TAUR
Urmează o perioadă excepțională în plan sentimental. Partenerul de viață vă dă o veste deosebită, ce vă face să vă schimbați planurile pentru săptămânile ce vin.

GEMENI
Primiți o sarcină nouă și nu prea vă încânta asta. Nu activitatea în sine vă deranjează, ci faptul că se trece peste cuvântul vostru.

RAC
Aveți atât de multe planuri, încât vă împotmoliți când realizați că ați început prea multe și nu aveți timp să le duceți la bun sfârșit.

LEU
Ziua trece destul de repede și simțiți că nu aveți când să faceți tot ceea ce aveați programat. O să fiți nevoiți să rămâneți peste program pentru a face tot, însă răsplata va fi pe măsură.

FECIOARĂ
Lipsa timpului liber vă afectează. Dacă nu vreți să întâmpinați dificultăți în relația cu familia, ar fi bine să vă faceți un program și să vă organizați mult mai bine.

BALANŢĂ
Acordați mai multă atenție acțiunilor care pot afecta viitorul vostru pe termen lung. Graba strică treaba.

SCORPION
Dați dovadă de profesionalism. Refuzați să vă asumați meritele pentru o idee care nu v-a aparținut și sinceritatea va fi apreciată de colegii de serviciu.

SĂGETĂTOR
Interacționați mai mult cu oameni cu care nu ați intrat foarte des în legătură în ultima perioadă. O să fiți impresionați de un om despre care nu aveați o părere tocmai bună.

CAPRICORN
După o zi foarte agitată și plină de evenimente o să ajungeți la concluzia că aveți nevoie de un concediu, așa că începeți să citiți recenzii și să vă interesați pe la prietenii care s-au întors deja din vacanță.

VĂRSĂTOR
Aveți o ambiție cum rar se întâlnește. V-a intrat ceva în cap și nu vă lăsați până când nu vă duceți la capăt ideea. Totuși, nu v-ar strica mai multă odihnă.

PEŞTI
Sunteți foarte fericiți, iar motivul vine din partea unui prieten bun pe care l-ați ajutat la nevoie. Acum, vi se întoarce binele oferit.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.