Simona Halep se califică în finala turneului Rogers Cup

Liderul mondial îşi arată din nou clasa şi în partida cu Ashlegh Barty. Jucătoarea din România nu a mai părut la fel de proaspătă ca în celelalte meciuri, dar a reuşit totuşi să se impună şi în semifinala cu Barty în două seturi cu 6-4, 6-1.
Chiar dacă primul act a fost adjudecat de Simona cu 6-4, jocul sportivei noastre a fost unul oscilant. Eleva lui Cahill a condus tot timpul şi chiar la o diferenţă de trei game-uri cu 4-1. Totuşi o cădere fizică de moment şi una de concentrare a sportivei din Constanţa, i-a permis australiencei să se apropie periculos la 4-3 şi apoi la 5-4. Dar din nou valoarea, experienţa, precum şi sfaturile lui Darrin Cahill, au limpezit repede lucrurile în teren în favoarea jucătoarei noastre.

Simona începe bine şi manşa secundă şi reuşeşte să-şi impună jocul de regularitate. Prima rachetă a României nu face nici un rabat la efort şi reuşeşte spre deliciul publicului, mingi de mare spectacol. Australianca nu poate face faţă jocului în forţă al Simonei, care îşi aleargă adversara pe tot terenul. Actul secund este practic o altă demonstraţie de tenis a Simonei, care încheie mult mai repede conturile decât în primul set, tot în favoarea ei, dar de această dată cu 6-1.

Numărul unu mondial va juca în ultimul act al turneului de la Rogers Cup din Canada, cu învingătoare dintre Sloane Stephens şi Elina Svitolina.
Simona Halep a mai câştigat turneul de la Montreal în 2016.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.