Lecţia de tenis a Simonei Halep de la Rogers Cup cu Garcia

Liderul mondial şi-a respectat statutul şi în partida din sferturi cu frumoasa creolă Caroline Garcia.
Jucătoarea din Franţa nu a putut să menţină ritmul impus de Simona decât până spre finalul primului set. Eleva lui Darren Cahill la scorul de 5-5 în prima manşă a făcut o mică setare, iar jocul franţuzoaicei s-a prăbuşit. Sportiva din Constanţa şi-a crescut ritmul de joc, a servit plasat şi a început să lovească la limită pe colţurile terenului, moment în care Garcia a fost nevoită să cedeze primul set cu 7-5.

În manşa secundă, prima rachetă a României şi-a umilit practic adversara, care a părut stingheră în teren în faţa unei jucătoare venită parcă din altă galaxie. Simona Halep a ţinut parcă să-şi etaleze tot arsenalul de lovituri, unele din alergare, iar altele executate practic de pe loc. Jucătoarea din România a mai făcut o demonstraţie de cum trebuie să te deplasezi pe teren, ea ajungând aproape la toate mingiile şi adjudecându-şi de asemenea şi multe puncte la fileu. Simona a plimbat-o pe Garcia pe tot terenul şi a ridiculizat-o de câteva ori cu loburi de excepţie. Chinul franţuzoaicei s-a încheiat, după ce tabela de marcaj a arătat 6-1 în setul doi.

În penultimul act al turneului Rogers Cup de la Montreal, Simona Halep o va întâlni pe australianca Ashleigh Barty, locul 16 mondial. Partida este programat sambata la ora 20 (ora Romaniei).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.