Jean Gavril lansează „Cuțit la abdomen”

După ce a dat startul verii cu “Fată, bea cu mine”, urmată la scurt timp de un cocktail de rocknroll, funk, pop și samba pe “Jale Jeane”, Jean Gavril continuă seria de lansări cu cea de-a 3-a piesă de pe primul său EP.

“Cuțit la abdomen” este o declarație de dragoste atipică, acompaniată de riff-uri ce evidențiază sex appeal-ul piesei.

“ Totul a început când ea m-a întrebat <îmi dai și mie un fum?> iar eu foarte relaxat i-am întins țigara, ea spunându-mi doar „Nu așa îl vreau”, ca apoi totul să escaladeze până la punctul solo-ului maxim de chitară.

Titlul decadent sugerează sentimentul transmis bărbatului de către o femeie puternică, cu atitudine. Piesa este despre acea femeie care te leagă, te atrage și de care nu te mai saturi. Acea femme fatale care te atrage tocmai prin pericolul care o înconjoară. Piesa este o stare de spirit în care sunt sigur că multe femei se pot regăsi”, spune Jean Gavril.

Scrisă de Jean Gavril alături de Nagy Lucian în studio-urile HaHaHa Production, “Cuțit la abdomen” îmbină influențele rock și indie ale artistului cu riff-uri ce amintesc de piesele White Stripe și un hook ce te face să te miști instant.

Jean este artistul care își spune povestea prin piesele sale, fapt care îi oferă originalitate și asigură publicului un moment unic. Odată urcat pe scenă, acesta trăiește într-un mod aparte fiecare notă muzicală, iar creațiile sale transmit emoții și libertate.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.