Horoscop de weekend, 11 – 12 august

București FM îti oferă predicțiile astrologice.

Horoscop de weekend, 11 – 12 august

BERBEC
Zilele acestea veți avea parte de câteva momente încântătoare. O să fiți extrem de agitați, dar tot efortul va merită pentru că vor fi câteva surprize demne de povestit mai târziu.

TAUR
Nu duceți lipsă de energie, așa că weekend-ul acesta nu faceți altceva decât să vă plimbați. Mergeți în locuri în care nu ați mai fost până acum, faceți lucruri pe care nu le-ați mai făcut și la final veți fi dornici să repetați experiențele.

GEMENI
O să fie două zile destul de solicitante și abia weekend-ul viitor o să apucați să vă odihniți puțin. Până atunci, vă așteaptă niște proiecte personale destul de importante.

RAC
Aveți parte de un weekend frumos alături de familie. Cele două zile vă prind bine pentru că aveți timp să stai cu cei dragi, cărora le-a lipsit atenția voastră.

LEU
Pentru voi weekend-ul înseamnă cumpărături. Economisiți de ceva timp și acum vreți să aveți parte de o sesiune de cumpărături ca la carte. Nu vă oprește nimic să vă cumpărați tot ce vă doriți, mai ales că situația financiară este foarte bună.

FECIOARĂ
Weekend-ul se anunță a fi foarte aglomerat, pentru că ați lăsat câteva treburi și acum acestea vă prind din urmă. Așa că mai bine vă apucați de treabă și vă luați gândul de la distracție zilele acestea.

BALANŢĂ
Familia va fi în centrul atenției în aceste zile. O să stați foarte mult în compania rudelor și o să luați parte la activități distractive, menite să vă apropie și mai mult.

SCORPION
Viață vă oferă o surpriză pe care o meritați pe deplin. Ați muncit mult pentru a ajunge în acest punct și acum a venit vremea recompensei de care vă bucurați foarte mult.

SĂGETĂTOR
În prima parte a weekend-ului o să fiți preocupați de niște lucruri ce țin de partea personală. Urmează să luați o decizie esențială pentru viitorul vostru, iar familia vă este aproape la fiecare pas.

CAPRICORN
Așteptările voastre se vor dovedi prea mari în comparație cu realitatea. Plecați într-o excursie pe baza laudelor aduse de un amic unui obiectiv turistic, dar nu veți fi la fel de încântați ca prietenul vostru, semn că nu sunteți ușor de mulțumit.

VĂRSĂTOR
Vă faceți puțin timp pentru voi și pentru dorințele voastre. Weekend-ul ăsta decideți să vă răsfățați într-un loc pe care îl considerați construit special pentru voi.

PEŞTI
Se anunță un weekend plin de surprize pentru nativii acestei zodii. Persoana iubită vă dă o veste care vă bucură și vă îndeamnă să vă faceți planuri în consecință, care vă vor trasa drumul în viitor.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.