Cinema, muzică și alte evenimente din Bucureşti de astăzi, 10 august

CINEMA

* În Parcul Regele Mihai I (Herăstrău) – intrarea Charles de Gaulle, CineParK vă propune filmele:

– de la ora 18:30, „Big Hero 6 / Cei 6 super eroi”, animaţie ce spune povestea micului geniu Hiro Hamada, pentru care ştiinţa roboţilor nu are niciun secret şi care, împreună cu robotul sanitar Baymax, se alătură unei echipe de luptători pentru dreptate, dornici să îşi salveze dinamicul şi tehnicizatul oraş San Fransokyo ameninţat cu distrugerea de un complot criminal;

– de la ora 20:30, „Gifted / Înzestrată”, dramă în regia lui Mark Webb, ce îl are pe Chris Evans în rolul unui burlac nevoit să-şi crească nepoata, pe Mary, fetiţă care se dovedeşte a fi un mic geniu şi intră în atenţia bunicii, care începe un proces de custodie cu tatăl adoptiv.

* Proiecţii de film au loc în fiecare seară din week-end, de la ora 21:15, şi în cadrul programului Vara Culturală, organizat de Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, în Parcul Crângaşi. Proiecţiile sunt precedate, de la ora 20:00, de recitaluri de muzică live.

MUZICĂ

* La terasa Quantic Club, de la ora 20:00 Berzek cântă în deschiderea concertului dat de Iedera şi prietenii de la Trupa Zero.

* Jurjak cântă, de la ora 20:30, în Grădina cu Filme a Creart.

* Pe Domeniul Ştirbey, de pe malul lacului din Buftea, jud. Ilfov, în acest week-end se desfăşoară cea de-a opta ediţie a festivalului de muzică alternativă Summer Well. În prima seară, de la ora 18:00 este organizat un „Night Picnic”, cu participarea Bucharest Symphony Orchestra (de la ora 21:30) şi a lui RHYE (de la ora 23:00).

Mai susţin concerte:

– mâine: Tom Grennan (de la ora 17:45),  Oscar and the Wolf (de la ora 18:45), Cigarettes After Sex (de la ora 20:15), Kodaline (de la ora 22:00) şi Justice (de la ora 23:45);

– Duminică 12 august: Isaac Gracie (de la ora 17:15), HMLTD (de la ora 18:45), Sofi Tukker (de la ora 20:15), The Kooks (de la ora 22:00) şi Bastille (de la ora 23:45).

* Până Duminică 12 august, la terasa Berăriei H continuă Festivalul iute, care, pe lângă feluri de mâncare iute şi picantă, vă propune şi concerte live în ton cu atmosfera de week-end, precum cel dat astă-seară, de la ora 22:00, de Tavi Colen (ex Talisman) şi EMMA (de la Zu), alături de band.

* Tot de la ora 22:00, Andrei Ion cântă la terasa Hard Rock Café.

SPECTACOL

În Green Hours, de la ora 20:00 începe „Homo americanus”, un perform(D)ance de şi cu Paul Cimpoieru, în care transpune experienţa sa newyorkeză de la The Actors Studio, unde a beneficiat de o bursă de doi ani.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.