Simona merge în turul trei la Rogers Cup după o adevărată bătălie cu Pavlyuchencova

Eleva lui Darren Cahill reuşeşte cu greu să se impună în faţa Anastasiei Pavlyuchencova. După o confruntare de peste trei ore, sportiva din Constanţa a reuşit să se impună în faţa rusoaicei în trei seturi cu 7-6(9), 4-6, 7-5.
Primul set s-a reluat de la scorul de 4-3 pentru Pavlyuchenkova , set intrerupt ieri din cauza ploii. A fost o luptă pe muchie de cuţit, rusoaica încercând să-şi adjudece punctele prin lovituri puternice de pe fundul terenului, urmate de servicii ca din tun.

Experienţa Simonei a împins primul act în tie break, acolo unde din nou rutina liderului mondial şi-a spus cuvântul în adjudecarea punctelor importante din prelungirile primului set. Pavlyuchenkova nu a rezistat presiunii şi a cedat până la urmă tie break-ul în favoarea Simonei cu 11-9.
În setul secund, echilibrul de forţe din teren se menţine ca şi în prima manşă. Atât Simona, cât şi Pavliyuchenkova încep să rişte pentru a-şi adjudeca punctele importante. La 4-4 jucătoarea noastră îşi pierde serviciul, Anastasia profită şi trimite partida în decisiv, după ce cîştigă manşa secundă cu 6-4.

Al treilea set a fost cu multe sinusoide în jocul Simonei. Sportiva din România a avut un moment de cădere şi i-a permis rusoaicei să se distanţeze la 4-2, dar a avut puterea să revină, să egaleze şi să preia conducerea cu 5-4. Rusoaica nu cedează şi îşi face şi ea serviciul şi egalează la 5. Din nou experienţa şi rutina Simonei îşi spun cuvântul la punctele importante şi liderul mondial închide cu break decisivul cu 7-5.

În turul trei Simona Halep va juca tot în această noapte împotriva americancei Venus Williams, care a trecut de Sorana Cîrstea.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.