Horoscop vineri 10 august

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 10 august

BERBEC
Simțiți gustul victoriei și nu vreți să vă opriți aici. Vă bucurați foarte mult de ceva ce trebuia să se întâmple încă de acum câteva luni, dar mai bine mai târziu decât niciodată.

TAUR
Acordați mai multă atenție acțiunilor care pot afecta viitorul vostru pe termen lung. Graba strică treabă.

GEMENI
Sunteți îngrijorați în privina unei situații incerte la locul de muncă. O să fiți promovați sau primiți o nouă sarcină. Indiferent de variantă, voi o să fiți avantajați.

RAC
Schimbați idei cu diverși posibili parteneri de afaceri și cam toată ziua o să stați la întâlnire cu ei. Seara vă așteaptă acasă o veste excelentă ce vine din partea unor membri de familie în vârstă.

LEU
Este o zi plină și stresantă, așa că nu planificați nimic în plus, pentru că sigur nu o să ajungeți să le rezolvați. Doar cu răbdare și calm va asigurați că nu vă prinde miezul nopții la birou.

FECIOARĂ
Astăzi este o zi în care în centrul atenției va fi partenerul de viață. Are parte de ceva notabil la job și seara o să aveți un motiv serios pentru a sărbători.

BALANŢĂ
Calculați foarte bine cum stați cu economiile pe care le mai aveți, pentru că vă pregătiți de concediu și o să aveți nevoie de resurse destul de mari.

SCORPION
Ați lăsat viața profesională pentru o vreme și ați încercat să vă ocupați mai mult de voi și cei dragi. Și ei au făcut același lucru și acum ați ajuns să petreceți momente extraordinare.

SĂGETĂTOR
Ziua va trece destul de repede, iar seara aveți programată o ieșire în oraș cu prietenii. În cele câteva ore petrecute cu ei o să vă încărcați cu energie pozitivă.

CAPRICORN
Lucrurile nu se desfășoară pe placul vostru, dar acest lucru nu vă demoralizează. Ba chiar vă ambiționează și nu vă lăsați până nu obțineți rezultatul dorit.

VĂRSĂTOR
Dozați-vă mai bine energia, pentru că în ultima vreme ați fost foarte aglomerați și sunteți epuizați. Lăsați lucrurile neimportante în seama altcuiva.

PEŞTI
Vă nemulțumește un aspect legat de partenerul de viață, iar pentru ca acest lucru să se termine înainte să devină enervat asigurați-vă că o să aveți parte de o discuție serioasă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.