Horoscop joi 9 august

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 9 august

BERBEC
Vă dedicați întreaga zi unei acțiuni în urmă căreia există șanse mari să primiți o sumă de bani. Deja știți pe ce urmează să o dați.

TAUR
O persoană din familie vă cere câteva sfaturi într-o problemă foarte personală. Chiar dacă nu îi puteți fi de ajutor, ar trebui să fiți discreți și să nu duceți vorba mai departe.

GEMENI
Ați intrat într-o perioadă foarte romantică. Vreți să stați mai mult cu partenerul de viață și puneți la cale ceva special pentru el.

RAC
A sosit momentul să luați o decizie referiotoare la cariera voastră. Ați testat terenul până acum, așa că știți exact care este drumul pe care trebuie să îl urmați.

LEU
Încercați să faceți ceva ce v-ar putea îmbunătăți starea financiară pe viitor. Fiți atenți la riscurile la care vă expuneți, pentru că în dorința de a fi bine riscați să faceți un pas greșit.

FECIOARĂ
Sunteți mulțumiți de felul în care evoluează lucrurile și continuați pe drumul pe care ați început să mergeți. Ajutorul de care o să aveți parte o să vă surprindă.

BALANŢĂ
O dimineață deosebită. Multă liniște în jurul vostru și parcă toți se comportă frumos cu voi. Vi se pregătește o surpriză.

SCORPION
Primiți multe critici referitoare la un proiect important. Aveți răbdare și priviți partea constructivă pentru că toate sunt în beneficiul vostru.

SĂGETĂTOR
Apar o mulțime de semnale care dau de înțeles că nu trebuie să puneți în aplicare ceea ce doreați să faceți astăzi. Luați  in calcul și amânați totul pentru câteva zile.

CAPRICORN
Este o zi perfectă pentru relaxare, iar o plimbare în parc este o idee excelentă. Pe seară veți primi un telefon care o să vă pună la curent cu niște informații interesante.

VĂRSĂTOR
Rutina zilnică începe să își spună cuvântul. Simțiți că nu mai aveți vlagă în voi și dacă nu faceți rapid o schimbare o să fiți epuizați.

PEŞTI
Relațiile cu partenerii de afaceri se îmbunătățesc. V-ați întâlnit, ați discutat și clarificat toate micile probleme apărute.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.