Primăria Sectorului 1 continuă războiul împotriva celor care poluează aerul Capitalei

În ultima săptămână au fost aplicate 38 de amenzi conducătorilor auto care transportă deşeuri cu încălcarea legislaţiei în vigoare.

Au fost sancționate utilaje pentru neetanşarea corespunzătoare a utilajelor care transportă deșeuri, inclusiv acoperirea cu prelată, pentru a preîntâmpina împrăștierea acestora și a evita degradarea stării de salubritate a arterelor de circulație.

Au fost aplicate 33 de amenzi în valoare totală de 6.600 de lei pentru lipsa acordului de transport deşeuri rezultate din activitatea proprie, două amenzi în valoare totală de 4.000 de lei pentru neetanşarea corespunzătoare a utilajelor de transport deşeuri şi trei amenzi în valoare de 3.000 de lei pentru lipsa prelatei care preîntâmpină împrăştierea deşeurilor.

De la începutul anului şi până în prezent au fost date 173 de amenzi pentru abateri de la normele legale în vigoare.

„Războiul nostru cu mafia gunoaielor din Bucureşti va continua până când cetăţenii Sectorului 1 vor respira un aer curat, bun de respirat. Am declarat toleranţă zero celor care poluează aerul Capitalei şi produc atâtea neplăceri locuitorilor Sectorului 1 şi nu numai”, afirmă Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

Pentru combaterea poluării mediului, astfel de acţiuni întreprinse de poliţiştii locali ai Sectorului 1 vor avea un caracter permanent.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.