Horoscop marţi 7 august

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 7 august

BERBEC
Comunicarea directă o să vă fie de folos în cadrul unei întâlniri sau la un interviu. O să știți exact ce să spuneți și când să spuneți și o să vă uimiți audiența.

TAUR
Faceți câteva schimbări pe la job și sunteți mândri de rezultate. Ați adoptat o metodă prin care munca voastră este observată de mai multe persoane. Acum așteptați laudele.

GEMENI
Astăzi o să aveți parte de o veste excelentă pe plan personal. Se va împlini ceva ce vă doreați de multă vreme.

RAC
Norocul vă surâde în această perioadă și ar fi bine să profitați la maximum. Este indicat să acceptați orice fel de oferte, chiar dacă la început vă par lipsite de perspective.

LEU
Sarcinile de serviciu par să fie din ce în ce mai multe. Stabiliți-vă prioritățile și rezolvați-le pe rând. Dacă vă apucați de mai multe lucruri în același timp există mari șanse să nu terminați niciunul.

FECIOARĂ
Nativii acestei zodi sunt predispuși să cheltuiască astăzi. Sunt șanse mari să vă relaxați la o sesiune de cumpărături. Simțiți nevoia să investiți și în voi, dar atenție la cheltuielile inutile.

BALANŢĂ
Pentru voi astăzi visurile chiar devin realitate. O veste primită din partea cuiva drag vă oferă mult entuziasm pe care simțiți nevoia să îl împărțiți cu ceilalți. Îi molipsiți pe toți cu veselia voastră.

SCORPION
Cariera voastră se află într-o continuă schimbare. Proiecte importante, contracte noi și parteneri de afaceri interesanți vă ocupă mai tot timpul astăzi.

SĂGETĂTOR
Sunteți adevărați lideri, iar acest lucru este evident astăzi. Cei din jur vă admiră, țin cont de sfaturi și încearcă să vă imite comportamentul, iar această putere de influentare vă oferă satisfacție.

CAPRICORN
Sunteți plini de energie și în acest ton simțiți nevoia de o schimbare în plan sentimental. V-ați săturat să așteptați așa că vă declarați iubirea sus și tare spre surprinderea tuturor.

VĂRSĂTOR
Surprindeți plăcut astăzi prin modul în care rezolvați anumite probleme. Mai mult ca niciodată dovediți că, atunci când situația o cere, sunteți calmi și calculați și aveți argumentele potrivite.

PEŞTI
Vă bucurați de susținerea unei persoane importante care își pune toate speranțele în voi. Atenție însă pentru că această nouă poziție vine și cu noi responsabilități.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.