Cinema, muzică și alte evenimente din Bucureşti de astăzi, 6 august

CINEMA

* În Grădina cu Filme a Creart, de la ora 21.00 este programată proiecţia thriller-ului SF „Cloverfield Lane”, cu: Mary Elizabeth Winstead, John Goodman şi John Gallagher Jr..

* La Deschis Gastrobar (Splaiul Unirii, nr. 160), tot de la ora 21:00, programul estival de proiecţii în aer liber Paramount Pe Acoperiş vă propune celebra ecranizare realizată în 1968 de Franco Zeffirelli, ajutat de Bob Călinescu, după tragedia „Romeo şi Julieta” semnată de Sheakespeare.

SPECTACOL

În cadrul evenimentului Mălăele X 10, de la ora 20:00, la Sala Mare a Teatrului Naţional începe o reprezentaţie cu „Cafeneaua”, bufonadă amară scrisă de Sam Bobrik şi Ron Clark pusă în scenă de Horaţiu Mălăele, care şi joacă alături pe scenă de Emilia Popescu şi Dana Dogaru.

MUZICĂ

Direcţia 5 revine la terasa Berăriei H cu încă un show incendiar, pe care îl susţin de la ora 21:30.

EXPOZIŢII

* Până la sfârşitul lunii august, la galeria de la parterul Palatului Brâncovenesc de la Mogoşoaia este deschis Salonul Naţional de Miniatură Textilă 2018 intitulat „100 de noduri”.

* Tot la Centrul Cultural „Palatele Brâncoveneşti de la Porţile Bucureştiului”, la galeria Cuhnia, până pe 30 august poate fi vizitată expoziţia „Stâlpi şi stâlpnici”, semnată de Laurenţiu Mogoşanu, ce cuprinde portretele stilizate ale anahoreţilor stâlpnici din primele secole creştine. Curator: Luiza Barcan.

* La galeria Foişor a aceluiaşi Palat Brâncovenesc de la Mogoşoaia, până pe 11 septembrie este deschisă expoziţia de foto-sculptură „Monumente personale”, semnată de Sever Petrovici-Popescu. Curator: Ana Petrovici-Popescu.

* De astăzi, până la sfârşitul lunii august, la Galeria 2 Art (Str. Chiristigiilor, nr. 11-13) poate fi vizitată expoziţia „Poveste fără sfârşit” cuprinzând lucrări semnate de Laurenţiu Dimişcă, Cîrstina de la Studina şi Silviu Ioan Soare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.