Horoscop de weekend, 4 – 5 august

București FM îti oferă predicțiile astrologice.

Horoscop de weekend, 4 – 5 august

BERBEC
Sunteți imprevizibili. Treceți printr-o perioadă în care trăiți fiecare sentiment la maximum.  Asta înseamnă fie că plângeți atunci când simțiți orice urmă de durere, fie radeți încontinuu și îi anunțați pe toți din jur despre cât de fericiți sunteți.

TAUR
Weekend-ul vine cu o veste excelentă din punct de vedere personal. Nu este exclus să primiți niște bani pe care îi așteptați de mai mult timp și care vă vor ajuta să finanțați un proiect important pentru familie.

GEMENI
Zilele acestea vă ocupați mai mult de carieră. Faceți planuri noi, poate renegociați contracte sau încheiați parteneriate profitabile. Dorința de reușită vă împinge către lucruri pe care până acum nu le credeați posibile.

RAC
Pe voi weekend-ul va prinde departe de casă. Aveți multe de învățat depre o persoană în această călătorie. Drumul este foarte clar acum și știți ce hotărâri trebuie să luați în viitorul apropiat.

LEU
Weekend-ul se anunță a fi foarte aglomerat, pentru că ați lăsat câteva treburi și acum acestea vă prind din urmă. Așa că mai bine vă apucați de treabă și vă luați gândul de la distracție zilele acestea.

FECIOARĂ
Viața vă oferă o surpriză pe care o meritați pe deplin. Ați muncit mult pentru a ajunge în acest punct și acum a venit vremea recompensei de care vă bucurați foarte mult.

BALANŢĂ
O perioadă perfectă pentru a petrece mai mult timp cu prietenii. În ultimul timp, v-ați axat pe lucrurile profesionale, însă acum va permiteți o pauză pentru a sta cu cei dragi.

SCORPION
Multă liniște, odihnă și relaxare. Cam de asta aveți parte în aceste zile și simțiți că în sfârșit puteți respira. Aveți grijă pentru ca  liniștea ar putea să vă fie tulburată de un telefon de la un coleg de serviciu.

SĂGETĂTOR
Simțiți nevoia de mai multă mișcare și astăzi v-ați decis să faceți o plimbare prin oraș, poate chiar într-un parc. Persoana iubită va fi încântată să vi se alăture.

CAPRICORN
Pregătiți o surpriză pentru partenerul de viață și aveți emoții foarte mari. Va fi un moment de neuitat, iar adevărata surpriză va avea loc abia după ce îi oferiți cadoul.

VĂRSĂTOR
Sunteți foarte agitați pentru că a venit ziua în care sunteți răspunzători de un eveniment. Vreți ca totul să iasă perfect și, cu riscul de a-i supăra pe cei din jur, o să faceți pe șefii. Atenție la tonul pe care îl folosiți când vorbiți cu cei dragi.

PEŞTI
Weekend-ul aduce pentru voi clarificarea unor situații. Se pot clarifica anumite situații care v-au dat de gândit, cum ar fi cele legate de acte sau de un cadou promis pe care l-ați tot așteptat.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.