Horoscop marți 31 iulie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 31 iulie

BERBEC
Ziua o să fie lipsită de acțiune, însă seara va fi una memorabilă. De mult timp nu v-ați mai simțit atât de bine și de fericiți și totul se datorează partenerului de cuplu.

TAUR
Nu lăsați la voia întâmplării ceva ce ține de viitorul vostru, mai ales dacă este vorba despre familie. Puneți la punct toate detaliile și ocupați-vă personal de asta.

GEMENI
Ziua începe foarte bine, însă la amiază se anunță tensiuni la locul de muncă. Dacă nu vă privesc, cel mai bine este să vă țineți departe de intrigi, pentru că nu are rost să vă complicați cu lucruri inutile.

RAC
O vizită neașteptată la birou vă lasă fără cuvinte. Este o surpriză, dar și un motiv bun pentru a lega noi prietenii și chiar să semnați contracte foarte avantajoase pentru voi.

LEU
Cineva apelează la ajutorul vostru pentru o afacere, dar ideea vi se pare greșită încă de la început. Nu vă lăsați induși în eroare de alte persoane care nu sunt implicate direct.

FECIOARĂ
Stresul din ultimele zile vă aduce într-un punct în care trebuie să renunțați la ceva. Este vorba despre încheierea unei etape din trecut.

BALANȚĂ
Aveți nevoie de liniște și pentru asta discutați cu partenerul de viață să amânați ceva ce ați plănuit de acum câteva săptămâni. Nu va primi cu zâmbetul pe buze vestea, dar o să înțeleagă că nu puteți face față tuturor solicitărilor din prezent.

SCORPION
E o zi bună pentru o întâlnire sau chiar o ieșire cu o persoană dragă. Așteptați o veste de departe, care vă cam ține pe jar.

SĂGETĂTOR
Noul proiect în care v-ați implicat vă aduce față în față cu o persoană pe care sperați să nu o vedeți prea curând. Nu este cazul să disperați pentru că veți ieși cu bine din toată afacerea.

CAPRICORN
Așteptați de mai multe săptămâni unele rezultate, iar astăzi este ziua cea mare. O să fiți în culmea fericirii, iar seara vă va găsi la terasa preferată alături de prieteni.

VĂRSĂTOR
Luați o decizie pe grabă, însă se va dovedi a fi cea mai bună din ultima vreme. Rezultatele vor fi peste așteptările voastre.

PEȘTI
Astăzi vă concentrați mai mult pe familie. O rudă are nevoie de atenția voastră și este momentul în care trebuie să lăsați orice altceva și să vă ocupați de ea.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.