În acest weekend are loc cel mai impresionant show aviatic din România

Cel mai impresionant show aviatic din România revine mâine la ora 10:00 pe aeroportul Băneasa. A zecea ediție a spectacolului aviatic BIAS 2018 este dedicată Centenarului Marii Uniri.

150 de aeronave civile și militare și peste 100 de piloți și parașutiști din 13 țări vă așteaptă la un spectacol aerian de excepție. Vor evolua începând cu ora 10:00 până la ora 21:00 când va avea loc un grandios foc de artificii, iar de la ora 21:00 până la miezul nopții vor cânta formația Zdub si Zdob.

La spectacol vor mai participa și militari ai Detașamentului de Căutare Salvare în Luptă, Muzeul Național al Aviației României, cu exponate cu valoare istorică.

De asemenea, la BIAS 2018 va participa și celebrul pilot lituanian Jurgis Kairys, multiplu  campion mondial la acrobație aeriană.

BIAS 2018 este un spectacol de forță aeriană, în care așii aviației din România, Polonia, Ungaria, Marea Britanie, Germania, SUA, Grecia, Australia, Italia, Spania, Cehia și Lituania vor încânta spectatorii cu acrobații aeriene uluitoare și demonstrații de excepție, dar și cu aeronave expuse la sol.

Intararea este liberă, spectatori sunt rugați să nu vină cu mașinile proprii deoarece în zonă nu există locuri de parcare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.