Horoscop marţi 24 iulie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 24 iulie

BERBEC
Faceți ceva ce vă binedispune. O să fiți cu zâmbetul pe buze toată ziua și cu greu vă va tulbura ceva. Și persoana iubită are o veste excelentă.

TAUR
Aveți multe idei creative care vă deschid drumuri la care nici nu vă gândeați până acum. O persoană importantă vă propune o colaborare din care aveți doar de câștigat.

GEMENI
Relația cu persoana iubită trece la o nouă etapă. Este un pas important pe care l-ați comunicat și celor dragi, care se bucură pentru voi și vă susțin din toată inima.

RAC
Dozați-vă mai bine energia, pentru că în ultima vreme ați fost foarte aglomerați și sunteți epuizați. Lăsați lucrurile neimportante în seama altcuiva.

LEU
Vă nemulțumește un aspect legat de partenerul de viață, iar pentru ca acest lucru să se termine înainte să devină enervat asigurați-vă că o să aveți parte de o discuție serioasă.

FECIOARĂ
Încercați să încheiați niște colaborări cu persoane aflate în alt oraș și poate chiar în altă țară. Trebuie să fiți foarte atenți și să nu ratați niciun telefon.

BALANŢĂ
Simțiți nevoia să stați mai mult în aer liber și sunteți hotărâți ca seară să o petreceți într-un parc sau la iarbă verde. Dați câteva telefoane și prietenii imediat se oferă să vă însoțească.

SCORPION
V-ați născut pentru a conduce. La această concluzie ajungeți astăzi și începeți un proiect personal în care vă puneți speranțe mari și aveți încredere că aceasta este șansa voastră.

SĂGETĂTOR
Nu duceți lipsă de pretendenți, dar parcă simțiți nevoia să primiți mai multe complimente de la partenereul de viață. Îi propuneți să faceți ceva împreună pentru a vă revitaliza relația.

CAPRICORN
Aveți prea multe pretenții de la voi. Va supărați când nu reușiți să terminați ceva. Fiți mai indulgenți, pentru că nu totul depinde de voi.

VĂRSĂTOR
Influența celor din jur nu vă prinde bine astăzi. Erați hotărâți să demarați un proiect, dar din cauza comentariilor răutăcioase sunteți pe punctul să renunțați.

PEŞTI
Viața profesională poate fi zguduită de un eveniment la care nu vă așteptați. Nici prin gând nu vă trecea așa ceva și rămâneți fără cuvinte.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.