Horoscop de weekend, 21 – 22 iulie

București FM îti oferă predicțiile astrologice.

Horoscop de weekend, 21 – 22 iulie

BERBEC
Începeți zilele libere cu o veste extrem de bună. Acest lucru vă ajută foarte mult din punct de vedere moral. O să vă dea forța necesară pentru a demara ceva la care vă gândeați cu teamă.

TAUR
Nu aveți stare. Aveți chef să iești în oraș, să urcați pe munte sau să alergați în parc. Indiferent ce veți alege, distracția este garantată. Într-una dintre cele două zile o să vă ocupați mai mult de ceva ce vă va îmbunătăți partea financiară.

GEMENI
Colaborați destul de bine anumite persoane, dar nu sunteți de acord în totalitate cu modul lor de a privi viața. Este de preferat să păstrați contactul, chiar dacă asta înseamnă să vă călcați pe orgloliu.

RAC
Nu duceți lipsă de energie, așa că weekend-ul acesta nu faceți altceva decât să vă plimbați. Mergeți în locuri în care nu ați mai fost până acum, faceți lucruri pe care nu le-ați mai făcut și la final veți fi dornici să repetați experiențele.

LEU
Sunt două zile exact pe placul vostru. O să petreceți mult timp cu familia și cu prietenii, dar v-ați rezervat timp și pentru persoana iubită.

FECIOARĂ
Weekend-ul ăsta vă prinde în compania persoanei iubite. Recuperați din timpul pierdut cu serviciul și vă antrenați în activități în care partenerul de viața este cel mai important.

BALANȚĂ
Seriozitatea de care dați dovadă mereu va împiedică să vă odihniți. Nu mai încercați să îi mulțumiți pe toți și încercați să vă relaxați pentru că s-ar putea să fiți voi cei care nu se mai bucură.

SCORPION
Aveți parte de un weekend agitat. Sperați să puteți sta acasă să vă odihniți, însă prietenii v-au făcut cu totul alt program. Asteaptati-vă la ceva obositor.

SĂGETĂTOR
Aveți emoții mari legate de ceea ce se întâmplă în acest weekend. Totuși, aveți grijă la fiecare pas pe care îl faceți sau la ceea ce spuneți, pentru că unii oameni pot interpreta greșit.

CAPRICORN
Cercul de prieteni se mărește în acest weekend. Cunoașteți oameni noi, care vor ajunge să vă fie apropiați și care vă vor ajuta atunci când nu vă veți aștepta.

VĂRSĂTOR
Deși este sfârșit de săptămână, nu prea aveți timp liber. Alături de partenerul de viață sunteți foarte ocupați și o să alergați încontinuu. O să fiți epuizați până duminică.

PEȘTI
Familia va fi în centrul atenției în aceste zile. O să stați foarte mult în compania rudelor și o să luați parte la activități distractive, menite să vă apropie și mai mult.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.