Cinema, muzică și alte evenimente din Bucureşti de astăzi, 20 iulie

CINEMA

* La Cinema Elvira Popescu, de ora 15:00 are loc o proiecție cu filmul „Le Roi et l`oiseau / Regele și pasărea”, regizat în 1980 de Paul Grimault și considerat capodopera filmului de animaţie francez, bazat pe o poveste de Hans Christian Andersen, cu contribuția lui Jacques Prévert la scrierea scenariului.

* La Cinemateca Eforie, în cadrul medalionului Natalie Wood – 80 de ani de la naștere (20 iulie), de la ora 19:00 este proiectată drama „West Side Story / Poveste din cartierul de vest”, musical după o piesă de Arthur Laurents regizat de Jerome Robbins și Robert Wise în 1961, ce-i mai are în distribuție pe: George Chakiris, Richard Beymer, Rita Moreno.

MUZICĂ

* Trupa C.A.S.H. susține un concert în Quantic Club, începând cu ora 20:00.

* Iris dă concert, tot de la ora 20:00, în Berăria Hop Garden (Splaiul Unirii, nr. 225).

* După ora 20:00, El Negro, cel mai titrat nume reggae românesc, cântă în a 2-a zi de Caribbean Food & Rum Festival, pe terasa Berăriei H.

* În Grădina cu Filme a Creart, de la ora 20:30 are loc concertul „Sax Appeal” cu Veran Zorilă.

* De la ora 22:00 începe Unplugged Friday cu Andi pe terasa Hard Rock Café.

SPECTACOLE

* De astăzi până pe 29 iulie se desfășoară Zilele UNteatru, primul spectacol având loc deseară, de la ora 19:00, cu piesa „Vandalul” de Hamish Linklater regizată de Andreea Vulpe și interpretată de Mihaela Trofimov, Ionuț Vișan și Liviu Pintileasa.

Aici găsiți programul complet al evenimentului.

* Tot de la ora 19:00, la Teatrul Arte dell’Anima (Str. Făinari, nr. 17D) începe one-man show-ul de-A PoeZIA, de și cu Radu Lupu.

* La ArCuB – Hanul Gabroveni continuă Neverending International ImpROv Festival, în cadrul căruia deseară au loc spectacolele:

– de la ora 19:30, The Dreamers – Romantic Comedyn;

– de la ora 20:00, Moscow Improv Club – ASSSSCAT;

– de la ora 21:00, Mixed Cast #2 – „Be Water, My Friend! #2” şi Théâtre de l’Oignon Co – „Random”.

EVENIMENT

* Scriitoarea Doina Ioanid este invitata Nocturnelor de Poezie Contemporană, de la ora 21:00, pe terasa blocului Magheru One.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.