VIDEO: Jurnal de călătorie al campaniei „Da, și eu pot!”, zilele 7 și 8

Românii Gabriela și Cristi Airinei iau cu asalt Carpații pe bicicletă, în „IntraCarpatian Tour”. Aceștia au ajuns, în a șaptea zi la Corund, iar în a opta la Băile Tușnad.

”Am rămas puțin în urmă, dar am condensat 2 zile de pedalat – ziua 8 de la Târgu Mureș spre Odorheiu Seciuesc, dar din păcate ne-am oprit la Corund. Ne-am oprit pentru că am stat puțin mai mult decât am estimat în Sovata. A fost o zi destul de dificilă, cu 78 km de pedalat, dar cu peisaje superbe. A urmat ziua 9, de la Corund către Băile Tușnad, cu trecere prin Odorheiu Seciuiesc și Miercurea Cuic. A fost cea mai grea etapă, 120 km cu 1,200 m diferență de nivel, cu peste 9 ore petrecute în șaua bicicletei. Dar a meritat, pentru că peisajele din Județul Harghita sunt deosebite. Am ajuns spre seară la Băile Tușnad, unde ne bucurăm de ultima zi de pauzăp, pentru asaltul final – Brașov, Predeal, Ploiești și sâmbătă ora 14:00 București. Vă așteptăm la finish!”, au transmis Gabriela și Cristi Airinei.

Prin acțiunea lor, ei vor să continue să demonstreze că diabetul de tip 1 poate fi învins prin mișcare!

De asemenea, prin acest demers, cei doi bicicliști încearcă să strângă bani pentru a cumpăra sisteme de monitorizare a glicemiei pentru copiii bolnavi.

Gabriela este prima persoană cu diabet de tip 1 care a făcut Turul României pe bicicletă și acum străbate Carpații. Date despre ei și despre acest tur, găsiți pe dasieupot.ro.

În fiecare zi, la ora 13:15, în emisiunea ”Ore Deschise”, Gabriela și Cristi ne vor povesti cum a decurs etapa parcursă în ziua respectivă.

Mai multe imagini din călătoria lor, veți găsi pe pagina de Facebook BucureștiFM, iar donațiile se pot face pe site-ul www.dasieupot.ro.

BucureștiFM susține campania #DaSiEuPot!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.