Horoscop marți 17 iulie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 17 iulie

BERBEC
Descoperiți soluția pentru o problemă ce nu părea foarte gravă pentru alții, dar pe care voi o considerați esențială. Acum vă puteți relaxa alături de prieteni.

TAUR
Aveți nevoie de mai mult timp și înțelegere din partea celor dragi pentru că proiectul pe care îl aveți în lucru să aibă șansa de reușită. Modul în care merg lucrurile pe plan profesional vă încânta.

GEMENI
Primiți niște oferte interesante pe care nu aveți voie să le refuzați. S-ar putea să regretați că nu ați profitat atunci când ați avut ocazia, așa că mare atenție la ce se întâmplă astăzi.

RAC
Ziua este bună din punct de vedere profesional. Poate fi vorba despre o promovare sau un proiect dificil de pe urmă căruia o să primiți și ceva bani în plus.

LEU
Sunteți dornici să învățați lucruri noi și faceți față cu brio unor discuții pe care le-ați cam evitat în ultima vreme. Reușiți să lăsați o impresie bună.

FECIOARĂ
Vă găsiți echilibrul astăzi în plan sentimental. O decizie luată alături de persoana iubită poate duce la o schimbare radicală a vieții voastre.

BALANȚĂ
Nu aveți nicio treabă urgentă, așa că vă ocupați cu decorarea spațiului de acasă, vă îngrijiți de sănătate și duceți la bun sfârșit sarcini mai vechi.

SCORPION
E o perioadă perfectă pentru interacțiunile cu prietenii și rudele, pentru întărirea relațiilor de afaceri, în cadrul căsniciei sau pur și simplu pentru relația amoroasă.

SĂGETĂTOR
Un mesaj de departe vă va da răspunsul mult așteptat. Este o zi favorabilă rezolvării conflictelor și situațiilor tensionate din viața de cuplu.

CAPRICORN
Vă implicați emoțional în tot felul de acțiuni astăzi. Simțiți nevoia să faceți bine, să ajutați, așa că să nu vă surprindă dacă spre sfârșitul zilei vă treziți că militați pentru o cauza nobilă.

VĂRSĂTOR
Este una dintre acele zile în care o să vă simțiți perfect. Nimic nu o să vă perturbe calmul, iar atitudinea aceasta o să atragă în jurul vostru doar oameni de valoare.

PEȘTI
Se anunță o zi relaxantă pentru voi. Ieșiți în oraș, socializați și vă bucurați de compania prietenilor și a familiei.