SHIFT feat. Connect-R lansează hit-ul verii, „Piele Albă, Piele Neagră”

Vara nu a venit cu adevărat încă pentru că nu a fost acompaniată de un hit… Dar, pe 12 iulie vara debutează cu noua colaborare dintre SHIFT și Connect-R – „Piele Albă, Piele Neagră”, piesa care va face să explodeze termometrele și să cutremure plajele și cluburile.

Noul single a fost filmat în studiourile Kentauros și este regizat de Criss Blaziny. Colaborarea dintre artiști a fost ceva firesc, cei doi unindu-și forțele în alte trei rânduri, mai exact pentru piesele: „Dama de pică” (2016), „Bagă mare” (2015) și „Norocos” (2015).

Ce spun cei doi artisti despre noua colaborare? Abia așteptau să facă un nou hit!

„Connect-R e ca și fratele meu și lucrăm mega lejer împreună. Piesa am scris-o cam pe la începutul anului, dar am așteptat momentul perfect ca să o lansăm. Suntem foarte entuziasmați de rezultat și sigur o să spargă!”, spune SHIFT.

„Când mi-a spus Shift că vrea să mai facem o piesă împreună, n-am ezitat nici măcar o secundă. Nici nu am vrut să ascult, am zis direct <DA!>, pentru că știam că o să fie ceva bombă. Nu m-am înșelat. La cum sună <Piele Albă, Piele Neagră> și la cum arată și clipul, mai mult ca sigur o să fie hit-ul acestei veri!”, a adăugat Connect-R.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.