Jurnal de călătorie al campaniei „Da, și eu pot!”, ziua 5

Românii Gabriela și Cristi Airinei iau cu asalt Carpații pe bicicletă, în „IntraCarpatian Tour”. Aceștia au ajuns, în a cincea zi, la Alba Iulia.

”Ziua a 5-a a fost frumoasă, peisaje superbe, munte și aer curat. Am plecat din Sibiu, după ce bicicletele au fost și ele în service, noi după o zi de odihnă, spre Alba Iulia. Sibiul are piste de biciclete, am mers civilizat până la ieșirea din oraș. Am urmat DN1, care datorită autostrăzii, este relativ liber. Drumul este cu urcușuri și cobarâșuri, când sus când jos, dar peisajele sunt superbe. Am ajuns și noi în anul centenarului în Alba Iulia, în cetatea Alba Carolina. Mâine vom pleca spre Cluj, pentru o etapă de 100 km și 1,100 m diferență de nivel, deci o etapă care se anunță destul de dificilă. Pe mâine!”, au spus Gabriela și Cristi Airinei.

Prin acțiunea lor, ei vor să continue să demonstreze că diabetul de tip 1 poate fi învins prin mișcare!

De asemenea, prin acest demers, cei doi bicicliști încearcă să strângă bani pentru a cumpăra sisteme de monitorizare a glicemiei pentru copiii bolnavi.

Gabriela este prima persoană cu diabet de tip 1 care a făcut Turul României pe bicicletă și acum străbate Carpații. Date despre ei și despre acest tur, găsiți pe dasieupot.ro.

În fiecare zi, la ora 13:15, în emisiunea ”Ore Deschise”, Gabriela și Cristi ne vor povesti cum a decurs etapa parcursă în ziua respectivă.

Mai multe imagini din călătoria lor, veți găsi pe pagina de Facebook BucureștiFM, iar donațiile se pot face pe site-ul www.dasieupot.ro.

BucureștiFM susține campania #DaSiEuPot!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.