VIDEO – Ana Munteanu: “Mi-aș dori să fac un duet cu Smiley”

Ana Munteanu a dat “Bună dimineața, București!” pe acordurile noului său single, “Unde te duci?”. Răzvan Petre a provocat-o și la amintiri, mai ales că, deși are doar 17 ani, a strâns multe – mai toate legate de muzică.

“Am crescut pe muzică mai veche. Nu am un idol, dar îmi plac foarte mulți artiști. Învăț de la ei multe lucruri. De la noi, îmi plac foarte mult Delia, Andra, Smiley. Mi-aș dori să fac un duet cu Smiley. El mi-a fost și antrenor la Vocea României.”

Ana Munteanu recunoaște: “Sunt nouă în industria muzicală și încă nu pot să spun cum este, dar mi se pare greu din punctul meu de vedere, a ceea ce trebuie eu să fac. E greu, dar e frumos.”

Pentru viitor, își dorește să ducă piesa cea nouă cât mai departe și să facă multe lucruri în muzică.

Dacă vrei să afli câte trofee și diploma are, ce planuri de vacanță și-a făcut, cine îi alegea piesele la început de cariera, vezi VIDEO

Artista spune că nu are un iubit întrucât: “nu am timp pentru asta. Muzica merită totul.” Iar dacă muzica nu ar fi existat în viața ei, ar fi optat pentru un domeniu total diferit. “Când eram mică, îmi doream să fiu spion, agent secret.”

Vezi arhiva emisinii ”Bună dimineața, București”!

Credit Foto: Olga Stancu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.