Croația și Franța se întâlnesc în finala Cupei Mondiale din Rusia

Croaţia s-a calificat în finala de duminică, după o victorie dramatică în faţa Angliei obţinută în a doua repriză a prelungirilor.Trippier a marcat superb pentru 1-0, Perisic a egalat când jocul nu anunţa nimic, iar Mandzukic a taxat un moment de neatenţie al defensivei lui Southgate, astfel că băieţii lui Dalic vor da piept cu „Les Bleus” în ultimul act.
Croaţia – Franţa este finala mare a Campionatului Mondial din Rusia, iar Anglia şi Belgia se vor lupta pentru medalia de bronz, sâmbătă la Sankt Petersburg.
Cele trei goluri ale partidei au fost marcate de Tripper în minutul 5 pentru englezi şi de Perisic şi Mandzukic pentru croaţi în minutele 68 şi 109.

Kolinda Grabar-Kitarovic, preşedintele Croaţiei, a reacţionat pe pagina oficială de Facebook imediat după calificarea istorică în finala Campionatului Mondial din Rusia.
„Oamenii mei, e posibil!!! Bravo vouă şi fanilor!”, a fost mesajul transmis de Kolinda Grabar-Kitarovic pe pagina personal de Facebook, la finalul meciului câştigat cu reprezentativa Albionului.
După victoria în faţa Angliei, Modric, Rakitic & Co, au reuşit astfel să depăşească performanţa din 1998, atunci când echipa condusă din teren de Davor Suker, s-a oprit în penultimul act al competiţiei.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.