Jurnal de călătorie al campaniei „Da, și eu pot!”, ziua 4

Românii Gabriela și Cristi Airinei iau cu asalt Carpații pe bicicletă, în „IntraCarpatian Tour”. Aceștia au ajuns, în a patra zi, la Sibiu.

”Ziua 4 de pedalat a fost puțin mai lejeră, am plecat de la Arpașu pe o vreme închisă. Nu a plouat, dar norii au fost mereu deasupra noastră. Am ajuns cu bine la Sibiu, după 57 de km pedalați și o binemeritată pauză la Avrig. Din păcate, pe ultimii kilometrii, înainte de intrarea în Sibiu am avut câțiva șoferi de tir care au trecut extrem de aproape de noi, chiar inconștient. Nu înțelegem de ce, pentru că sunt două benzi pe sens și ne-au și claxonat, semn că sigur ne-au văzut. Dorim să le amintim că ceea ce fac este ilegal, nu ai voie să claxonezi în apropierea persoanelor, iar distanța reglementată legal la depășirea unui biciclist este de 1,5 m. Nu mai spunem de latura umană…..Dar, totul a fost în regulă și am ajuns cu bine la destinație. Bicicletele sunt la service, pentru că au luat foarte multă apă și nisip. 11 iulie este zi de pauză, avem o întâlnire cu persoanele cu diabet la ora 19:00, pentru ca joi să plecăm spre Alba Iulia. Ne auzim sănătoși în ”Ore Deschise” la 13:15.”, au spus Gabriela și Cristi Airinei.

Prin acțiunea lor, ei vor să continue să demonstreze că diabetul de tip 1 poate fi învins prin mișcare!

De asemenea, prin acest demers, cei doi bicicliști încearcă să strângă bani pentru a cumpăra sisteme de monitorizare a glicemiei pentru copiii bolnavi.

Gabriela este prima persoană cu diabet de tip 1 care a făcut Turul României pe bicicletă și acum străbate Carpații. Date despre ei și despre acest tur, găsiți pe dasieupot.ro.

În fiecare zi, la ora 13:15, în emisiunea ”Ore Deschise”, Gabriela și Cristi ne vor povesti cum a decurs etapa parcursă în ziua respectivă.

Mai multe imagini din călătoria lor, veți găsi pe pagina de Facebook BucureștiFM, iar donațiile se pot face pe site-ul www.dasieupot.ro.

Nu putem uita să îi urăm La mulți ani lui Cristi Airinei!

BucureștiFM susține campania #DaSiEuPot!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.