VIDEO : Jurnal de călătorie al campaniei „Da, și eu pot!”, ziua 3

Românii Gabriela și Cristi Airinei iau cu asalt Carpații pe bicicletă, în „IntraCarpatian Tour”. Aceștia au ajuns, în a treia zi, la Bușteni/Albota.

”Vremea nu a ținut cu noi, am pedalat prin ploaie 140 km. Am avut și ploaie torențială la Pârâul Rece pentru ca tot drumul să fie o ploaie măruntă. Mâine, 10 iulie, mergem spre Sibiu, unde urmează o zi de pauză. Până la Sibiu mai avem 60 km, vremea din păcate nu s-a schimbat, plouă mărunt. Ne reauzim mâine!! #dasieupot”, au spus  Gabriela și Cristi Airinei.

Prin acțiunea lor, ei vor să continue să demonstreze că diabetul de tip 1 poate fi învins prin mișcare!

De asemenea, prin acest demers, cei doi bicicliști încearcă să strângă bani pentru a cumpăra sisteme de monitorizare a glicemiei pentru copiii bolnavi.

Gabriela este prima persoană cu diabet de tip 1 care a făcut Turul României pe bicicletă și acum străbate Carpații. Date despre ei și despre acest tur, găsiți pe dasieupot.ro.

In fiecare zi, la ora 13:15, în emisiunea ”Ore Deschise”, Gabriela și Cristi ne vor povesti cum a decurs etapa parcursă în ziua respectivă.

Mai multe imagini din călătoria lor, veți găsi pe pagina de Facebook BucureștiFM, iar donațiile se pot face pe site-ul www.dasieupot.ro.

BucureștiFM susține campania #DaSiEuPot!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.