VIDEO: Trupa Zero – “Vinilul îl scoatem în sistem best off”

Trupa Zero a poposit direct de la Craiova, unde a avut un eveniment, pentru a da “Bună dimineața, București!”. Cei patru băieți nu au venit singuri, ci alături de Evelina. Despre noul single, “Pentru totdeauna”, și despre alte surprize au povestit alături de Răzvan Petre.

“Pentru totdeauna” este o piesă scrisă direct cu menirea de a fi un dans al mirilor. “Pentru această piesă există și un concurs. Cei care au hotărât să își facă nunta, trebuie să dea play de pe YouTube și să danseze piesa, iar la film sa puna #trupazerolanuntamea. Apoi, alegem un câștigător”, au explicat cei din Trupa Zero. Noul single este prima piesa a lor alături de Evelina.

Dacă vrei să afli cu cine au lucrat piesa, la câte evenimente în baza concursului cu #trupazerolanuntamea au fost până acum, ce este mai important: să închizi sau să deschizi un concert, la ce concerte au fost recent și unde, vezi VIDEO

Cei din Trupa Zero recunosc că de ceva ani se bucură din ce în ce mai mult de muzică. “Deși sună clișeistic, așa este. Nu avem o explicație. Noi cântăm melodiile proprii, dar și cover-uri. De când este și Evelina lângă noi e cu mult mai simplu”, spun băieții.

Iar pentru vară, ca și anul trecut, Trupa Zero are multe evenimente – majoritatea la mare. “Avem chiar mai multe pe litoral decât ne-am așteptat.”

Trupa Zero lucrează la un nou album. La inițiativa lui Răzvan Petre, au luat decizia să scoată și un vinil. “Vinilul îl scoatem în sistem best off. Adică, mai facem încă două albume și, după o selecție, pregătim vinilul.”

Vezi aici arhiva emisiunii Bună dimineața București!

Foto credit: Olga Stancu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.