Horoscop marți 10 iulie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 10 iulie

BERBEC

Sunteți pregătiți să vă stabilizați situația financiară. Fie că puneți bazele unei afaceri sau vă renegociați contractul de muncă, urmează o perioadă importantă în acest plan.

TAUR

Vă așteptați la multe din partea persoanei iubite, dar ceea ce o să facă pentru voi o să vă lase fără cuvinte. Toată ziua o să fiți înconjurați de iubire.

GEMENI

Știți să cereți ceea ce vreți. Este o zi bună pentru ambițiile personale. O să bifați o reușită pe lista cu lucruri de făcut.

RAC

Vă simțiți foarte bine în ultima perioadă. Acest lucru se datorează și unui regim alimentar mai sănătos, așa că e cazul să treceți la nivelul următor și să faceți mai multă mișcare.

LEU

Aspectul fizic este prioritar pentru voi astăzi! Fie că începeți o dietă sau vă faceți un abonament la sală sunteți pregătiți de schimbare, așa cum v-ați promis de luni bune.

FECIOARĂ

Astăzi o să aveți parte de o veste excelentă pe plan personal. Se va împlini ceva ce vă doreați de multă vreme.

BALANȚĂ

Originalitatea voastră își spune cuvântul astăzi. Nu țineți cont de părerea celorlalți și vă comportați exact cum simțiți, ceea ce vă oferă o stare de bine.

SCORPION

Este o zi în care priviți partea plină a paharului. Și cu o așa stare de bine sunt posibile surprize placate, cadouri și întâlniri neprevăzute.

SĂGETĂTOR

Se deschide în fața voastră o etapă nouă și interesantă. Vă dați seama ca există și unele riscuri, pe ici, pe colo, dar sunteți gata să vi le asumați, mai ales că sunteți din fire aventuroși.

CAPRICORN

Imaginația poate fi calea către cele mai inteligente soluții, ca atare lăsați-vă mintea să zburde în voie, pentru că va naște idei excelente pentru problemele care vă macină acum.

VĂRSĂTOR

Simțiți nevoia de mai multă liniște în viața voastră și pentru asta trebuie să vă calmați și să nu mai puneți toate lucrurile mărunte la suflet.

PEȘTI

Sfaturile unui apropiat vă vor prinde foarte bine, dar doar dacă le urmați așa cum trebuie. Vă aflați în fața unei situații complicate, dar care se va rezolva cu puțină răbdare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.