VIDEO – Seredinschi: “Pe la 40 de ani sper să iau un Grammy”

Seredinschi a fost matinal și a venit cu noul single la purtător, dând “Bună dimineața, București!” pe acordurile live ale piesei “Ochii ei”.

Artistul a recunoscut că are momente când nu își dă seama de toate câte i s-au întâmplat în viață. “Câteodată am impresia că sunt inconștient de lucrurile care mi se întâmplă. Nu am simțit niciodată că m-a lovit celebritatea. Am simțit doar prin faptul că am cunoscut atâta lume. Acum 3 ani nici nu visam la așa ceva. Iar experiența pe care am avut-o m-a disciplinat.”

Dacă vrei să afli detalii despre spectacolul “Mamma Mia” – în care are rol principal, cine l-a impulsionat să facă exerciții vocale, care îi sunt prioritățile, vezi VIDEO

Seredinschi spune că toți cei care au trecut prin viața sa l-au ajutat, motiv pentru care nu poate nominaliza doar o persoană. “Și cei din prezentul meu mă fac să fiu ceea ce sunt acum. Din punct de vedere strict profesional, clar Smiley este “the one”.”

Artistul a recunoscut cu mâna pe inimă că: “Pe la 40 de ani sper să iau un Grammy.” Printre dorințele sale pentru viitor se mai numără un featuring cu Guess Who, cu Smiley și Irina Rimes. De asemenea, i-ar plăcea să deschidă concertele lui Bruno Mars, The Weekend și Justin Timberlake.

Vezi aici arhiva emisiunii Bună dimineața București!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.