VIDEO – Alina Eremia: ”Mi-am văzut visul cu ochii”

Alina Eremia i-a dat ”Bună dimineața!” lui Răzvan Petre! Deși a fost foarte matinală, artista nu a renunțat la ritualul zilnic de a-și aloca o jumătate de oră de savurat cafeaua.

S-a trezit, a venit la BFm și a vorbit despre noul single, ”Aș da”. ”Piesa este scrisă de mine. De anul acesta m-am implicat foarte mult și în partea de scris și de compus. Cred că e vorba de originalitate. Dacă ai ceva de spus și ai idei, de ce să nu o faci?”

Dacă vrei să vezi cum a răspuns Alina cererii în căsătorie a lui Marius Stoica, cu ce artiști s-ar înlocui în propriile piese, care e refrenul preferat de la Antonia, care a fost cel mai frumos compliment pe care l-a primit, vezi VIDEO

Legat de titlul piesei, Alina Eremia spune că ar da și ea niște lucruri, dar nu dintre cele materiale și doar cui merită. ”Aș da timpul meu, pentru că e un lucru prețios. Sentimentele le-aș da pentru oameni care merită, pentru muzică. În rest….nu vreau să fac referinte la lucrurile materiale, pentru că astea le dăm oricum.”

Alina Eremia i-a mărturisit lui Răzvan Petre că și-a văzut visul cu ochii. ”Mi-am dorit să devin un artist cu care oamenii să rezoneze. Am lansat și un album, ”360”. Un alt lucru de care sunt mândră este că am început să scriu. Pentru mine e foarte fain: îmi pun toate ideile și sentimentele în piese.”

Despre noul single, ea spune că este o piesă pozitivă, cu un mesaj de dragoste. ”Nu e despre despărțire, ci despre partea frumoasă a unei relații. Pe canalul meu de YouTube, oamenii îmi spun că se simte mult din mine în piesă. Iar piesa chiar e inspirată din perioada asta a vieții mele.”

Alina Eremia se pregătește și de vacanță. Are în plan să petreacă 4 sau 5 zile la Nissa.

Vezi aici arhiva emisiunii Bună dimineața București!

Foto credit: Olga Stancu

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.