VIDEO – Cleopatra Stratan: “«Ghiță» e mândria mea”

L-a lăsat pe Ghiță la portiță și a intrat în studioul matinalilor Răzvan și Marius. Cleopatra Stratan a dezvăluit povestea din spatele lui Ghiță și a cântat live noul single, “Te las cu inima”.

“Ghiță este o metaforă, e un personaj, un caracter. Este o aură personificată. A fost creat de tati, când a compus piesa. Ca o relansare, a fost remontat în piesa “Te las cu inima”. Dacă l-am pus în piesă, am simțit nevoia să îl ecranizăm și în clip. Există doar ca personaj, dar în realitate încă nu.”

Cleopatra Stratan a elucidat misterul dispariției sale din industria muzicală. “În clasa a treia am lansat ultimul meu album. Din clasa întâi până într-a noua, nu am activat în muzică în public. Mi-am rezervat timpul pentru studii, dar am echilibrat bine muzica cu învățatul. Am făcut lecții de pian, de canto. Și anul trecut am lansat piesa “Mami”, cu Cezar – fratele meu. Împreună cu tati am hotărât să nu mă opresc de tot din muzică, dar să mă axez pe învățătură.”

Dacă vrei să afli ce mai face Cleopatra pe lângă muzică, cine îi place din industria muzicală din România, cum a luat naștere piesa “Te las cu inima” și când a avut ultimul concert, vezi VIDEO

Cleopatra a dezvăluit că are în plan pentru primăvară un proiect cu tatăl său și cu Cezar, fratele ei: chitară, tobe și pian. Totul sub semnătura familiei Stratan. Își doresc să fie ceva nou, original.

Cât despre hit-ul care a consacrat-o, artista mărturisește: “Mereu cânt cu plăcere “Ghiță”. O cânt cu amintirea pe care o am de la 3 ani. Țin minte repetițiile pe care le aveam atunci. Era albumul meu de debut. Țin minte de la concert scena plină de jucării și de flori. Și când mergeam cu tati undeva erau foarte mulți copii care vroiau să mă atingă. Atunci mi se părea normal. Acum am crescut, dar toți au rămas cu amintirea de la “Ghiță”. E ca o întoarcere în timp. “Ghiță” e mândria mea.”

Pe viitor, Cleopatra Stratan vrea să lanseze o carte cu versuri. “A scrie este parte din pasiunile mele. Îmi vin foarte multe idei și scriu oriunde mă aflu.”

Vezi aici arhiva emisiunii Bună dimineața București!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.