Trei partide decisive pentru calificarea în optimi la Cupa Mondială

Mondialul din Rusia a programat pentru vineri încă trei partide importante din grupele D şi E.
Nigeria şi Islanda componente ale Grupei D, vor încerca să obţină victoria pentru a spera într-o calificare în optimi. Islanda are un punct mare din partida cu Argentina şi dacă va învinge, va lua o opţiune serioasă în tentativa de a merge mai departe de grupe. Meciul de azi este capital şi pentru Nigeria, care cu zero puncte îşi joacă practic ultima şansă la Turneul Final. Partida Nigeria-Islanda se joacă pe Arena din Volgograd de la ora 18:00 şi se anunţă una echilibrată.

Celelalte două partide de vineri sunt din Grupa E şi se vor desfăşura după următorul program : Brazilia-Costa Rica de la ora 15:00 pe stadionul din Sankt Petersburg şi Serbia-Elveţia de la ora 21:00 pe stadionul din Kaliningrad.
După egalul cu Elveţia din primul meci din grupă, naţionala Braziliei care nu a convins până acum în Rusia, are prima şansă în meciul cu naţionala din Costa Rica şi poate spera în continuare la o calificare în optimi.
În ultimul meci al zilei, Serbia va avea o confruntare dificilă cu Elveţia, care cu un singur punct, va căuta victoria pentru a spera o calificare în faza superioară a competiţiei. De cealaltă parte, naţionala Serbiei care are deja trei puncte din primul meci după victoria la limită cu Costa Rica, va încerca şi ea să câştige şi să ajungă în optimile Cupei Mondiale din Rusia.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.