VIDEO: Bibi, parte din cel mai mare eveniment de YouTube din România

Cel mai mare eveniment dedicat YouTube și-a adus 2 dintre reprezentanți în studioul matinalilor Răzvan și Marius. Bibi, deja celebră în lumea muzicală, pe YouTube și în social media, și Adelin Demetrius au vorbit despre YouStars.

“La YouStars aducem fanii alături de vedetele lor preferate. Este a 2-a ediție a celui mai mare eveniment YouTube din România. Noi adunăm pe scenă oamenii cu cel mai mare fan base din social media. Anul trecut au fost 5.000 de persoane care au venit să își vadă preferații. Anul acesta așteptăm 7.000”, a spus Adelin Demetruis, Co-fondator YouStars.

Pe 23 iunie, începând cu ora 16:00, evenimentul va aduce pe aceeași scenă nume precum Liviu Teodorescu, Emil Rengle, Mimi, Bibi sau Gabriel Fereșteanu.

“Vom discuta în Q&A despre pasiuni, despre lucruri din viață. Avem și o secțiune de gaming cu jocuri și premii: 360 de persoane vor intra în competiție”, a mai adăugat Adelin.

YouStars a început acum 3 ani, cu visul unui adolescent de a aduce pe aceeași scenă, în fața fanilor, cei mai mari influencers din online. Bibi este unul dintre aceștia.

“Și eu sunt vlogger, am și site – este, de fapt, un shop (bibishop). Legat de muzică, vineri voi lansa nouă piesă: “Vara în stilul meu”. Adică, să fie cu multă distracție, prieteni, multe concerte.”

Dacă vrei să afli care sunt planurile organizatorilor YouStars, cum a reușit Bibi să aibă atât de mulți fani, cine sunt toți invitații evenimentului de sâmbătă, ce presupune accesul în baza unui bilet VIP, care este programul evenimentului, vezi VIDEO.

Bibi recunoaște că în spatele succesului de care se bucură stă multă muncă, dar și pasiune: “Nu pot să spun o medie de ore sau de zile, însă în fiecare zi muncesc: compun, am sesiuni de studio, urmăresc provocările din trending, fac sesiuni pentru vlog.”

Cât despre YouStars: “E multă muncă, dar ne place. Și vrem să ajungem cu evenimentul în cât mai multe orașe din țară. Pentru că noi vrem să unim oameni”, a explicat Adelin Demetrius.

Vezi aici arhiva emisiunii Bună dimineața București!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.