Daniel Băluță : După ploaia torențială, situația revine la normal, în Sectorul 4!

Abia întors din inspecție, de pe teren, edilul Sectorului 4, Daniel Baluță, a declarat pentru București FM că în cele mai multe zone situația s-a normaliza, deja. Intervenția promptă a celor de la Veolia, care gestionează și canalizarea Parisului, a dus la eliminarea rapidă a acumulărilor de apă.

”Se mai lucrează pe Bulevardul Tineretului, în zona de la Palatul Copiilor și la Pasajul Mihai Bravu, pe partea dinspre Văcărești, unde totul va intra în normal cât de curând”, ne-a asigurat primarul de la Grand Arena.

Foto: Daniel Băluță/dcnews.ro

”Dacă, în trecut, acumulările de apă de la Tineretului și Văcărești persistau chiar și 24 de ore, acum, ele au fost eliminate în 2-3 ore”, a declarat Băluță.

Cât privește cauzele formării acestor acumulări de apă de la Tineretului și Văcărești la fiecare ploaie mai importantă, Edilul Sectorului 4 spune că ele se formează dintotdeauna, fiindcă este vorba despre o zonă joasă, mlăștinoasă în trecut, și care a fost desecată pentru a fi construit cartierul.

”De altfel, foarte aproape se află Delta Văcărești, acolo unde nici comuniștii nu au reușit să sece izvoarele, pentru a extinde cartierul de blocuri. În plus, nici o canalizare din lume nu poate prelua o cantitate atât de mare de apă cum este cea care cade în București pe timpul unei ploi torențiale”, a explicat edilul Daniel Băluță.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.